СТРИМОНА – надежден партньор за всеки проект!

г. Автор
СТРИМОНА

СТРИМОНА предлага цялостно изграждане на сгради и съоръжения, както и инженерингови и консултантски услуги в процеса на бизнес планиране и проектиране.

Нашата компания разполага с най-модерното производствено оборудване, което гарантира доброто качество на продукта.

СТРИМОНА предоставя специализирано производство и монтаж в няколко направления:

Производствени сгради и складове

Една от водещите дейности на компанията е производството и монтаж на стоманени производствени сгради и складове за бизнеса.

СТРИМОНА

Супермаркети и търговски центрове


До момента сме установили отлично партньорство с големи водещи търговски компании и центрове. Работим изцяло по проект и изисквания на клиента. Консултацията и офертата за всеки наш клиент е напълно безплатна.

СТРИМОНА

Селскостопански сгради

При производството и монтажа на селскостопански сгради съществуват изисквания, които са ключови за успешното развитие на бизнеса. Нашите специалисти ще проверят всеки елемент и всяка повърхност преди да бъде монтирана и обекта предаден на клиента.

СТРИМОНА

Автосервизи и гаражи


За изграждането на автосервизи и гаражи СТРИМОНА разполага с висококачествени машини и квалифицирани оператори, които по проект на клиента и отговаряйки на всички изисквания за качество и безопасност, ще създадат мечтаната сграда за всяка автокъща или сервиз.

Спортни зали

Технологичното ни оборудване и висококвалифицираният персонал ни позволява изграждането на солидни, сигурни и модерни спортни зали.

Обществени и жилищни сгради

Изграждането на обществени и жилищни сгради е тясно обвързано с редица фактори, отговарящи за качествено и бързо издаване на обект. Сградите, произведени и изградени по стандарт СТРИМОНА, се отличават с качество и издръжливост, предлагайки на клиента изгодна цена и изпълнение в срок.

СТРИМОНА

Екипът на СТРИМОНА подхожда смело, мисли мащабно, предизвиква утрешния ден с иновации и изпитани от времето практики.


Вижте част от реализираните ни проекти!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *