СТРИМОНА разширява продуктовата си гама!

г. Автор
габиони тип GALFAN

Като водеща фирма в производството и монтажа на стоманени конструкции и металообработка, фирма “СТРИМОНА“ търгува и с богат асортимент от метали и строителни материали, полиуретанови панели, керемидоподобна ламарина, мрежа за огради, строително желязо, габиони и др.

Компанията е винаги коректна и бърза в изпълнението на поръчките и удовлетворява изискванията на клиентите. Нашите приоритети са насочени към качествена, адаптивна към технологиите и изискванията продукция. Винаги с грижа за околната среда, обръщаме поглед към интегрирана система за управление и нововъведения. За да отговорим на високото търсене разширяваме обхвата и областта на приложение на нашата продуктова гама.

Какво ново? Представяме на вашето внимание габиони тип GALFAN.

габиони тип GALFAN

Габионите са обемни структури, изработени от стоманени мрежи с различен диаметър на теловете и с трайно антикорозионно покритие – поцинковане. Габионите тип Galfan са изработени от тел с покритие 95% Zn и 5% Al, което повишава значително корозионната устойчивост на предлаганите габиони. Покритието на телта на габиони тип GALFAN e по-тъмна от тази с чисто цинково покритие, което се дължи на алуминиевия примес.

габиони тип GALFAN

Изследвания и опити свидетелстват за нейното превъзходство спрямо габионите с цинково покритие, като издръжливостта ѝ на корозия е с почти три пъти по-дълъг живот от габионите с цинково покритие. Габионите се запълват с едър камък, добит от здрави скали и устойчив на атмосферните влияния. За постигане на естетичен вид на лицевите повърхности (например при декоративни стени) камъкът се подрежда ръчно, така че да се постигне вид на суха каменна зидария.

Как се прави? Производство на габионите тип GALFAN.

Габионите се произвеждат и доставят в сглобен вид. Лицето, основата, гърба и капака на габиона са едно цяло. Преградите са свързани с основата на габионите. Всяка обкантваща тел на мрежата, формираща кутията и капака са с най-голям диаметър. Габионите са разделени на клетки, посредством диафрагми, поставени приблизително на всеки 1 метър. Диафрагмите винаги са фиксирани към основата, така че не е необходимо допълнително да се свързват при строежа.

Камъни

Камъните трябва да са твърди, ъгловати до кръгли, здрави и с високо качество, което гарантира, че няма да се разпаднат, изложени на вода и атмосферни влияния през целия живот на конструкцията. Камъните трябва да са минимум 100mm x 100mm. Размерът им трябва да е такъв, че да позволява поне два слоя при пълнене на габионите.

Предимства на габионите тип GALFAN

габиони тип GALFAN

Техните отличителни характеристики – устойчивост, гъвкавост, отводняване, необслужваеми, модулни, лесен монтаж, ги правят съществен елемент в съвременното строителство.

Присъедините ce към  голямото семейство на СТРИМОНА с иновативни, екологични, без строителство и лесни за инсталиране продукти.

Разчитайте на нас!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *