Тавански, интериорни и екстериорни стълби от Топливо АД

г. Автор
Бранш: Стълби
стълби

В последно време Топливо АД непрекъснато разширява предлаганите от дружеството продукти. Едно от най-новите попълнения в продуктовото портфолио на фирмата са изделията на датската компания DOLLE A/S. Това е един от най-големите световни производители на тавански, модулни интериорни и екстериорни, вити и градински стълбища в света. Продуктите на фирмата са известни навсякъде по света със своето безкомпромисно качество и надеждност.

„Сигурен път нагоре“ е мотото на DOLLE, утвърдено през нейната 70 – годишна история. Компанията развива, произвежда и разпространява продукти, системи и аксесоари, които спомагат за максимално ефективното използване на пространствата във вашето жилище, като едновременно с това се вписват хармонично в съществуващата вътрешна архитектура.

Стълбищата на DOLLE добавят стойност към интериора на дома ви. Бидейки семеен бизнес, компанията се фокусира върху предоставянето на своите клиенти на полезни и практични решения, очевидни ползи и надеждно качество на конкурентна цена.

стълби
Един от топ продуктите на DOLLE са таванските стълби, произведени по иновативната система сlickFIX® – най-добре топлоизолираните на пазара с водещи стойности на коефициента на топлопреносимост U в света и без термомостове. Изделията са сертифицирани и са произведени и тествани по всички съответни стандарти и регулации. Предлагат се 3 – и 4 – секционни дървени и стоманени стълби, както и такива тип хармоника. Всички стълби са проектирани по системата „Направи си сам“ – модулната им конструкция се сглобява лесно с помощта на патентованата система сlickFIX®, като теглото на никоя от отделните части не надвишава 8 кг. Това позволява сглобяването на продукта от един човек без използване на специализирани инструменти.

Фиксирането на стълбата за дървената рамка вместо за капака, както е при масовите модели на пазара, позволява да се намалят топлинните загуби с до 70% и да се увеличи максималното тегло, което стълбата може да понесе. Ниското тегло на изделието осигурява също и лесно и безпроблемно отваряне и затваряне. Стълбите са изработени от висококачествен скандинавски дървен материал, добит от възобновяеми FSC®-сертифицирани гори.
Фирма DOLLE предлага и голямо многообразие от стилни модулни интериорни и екстериорни стълбища в широка гама от цветове и материали. Това позволява максимално да персонифицирате избрания от вас продукт по височина на стълбището, цвят, вид на парапета, размер и материал на стъпалото и т.н. Можете максимално да адаптирате продуктите на DOLLE към съществуващия дизайн на вашия дом като изберете право стълбище или такова със завой на 90° или 180°.

Пестящите място модели DOLLE MADRID, NORMANDIE, ALSACE, SAVOIE са изработени изцяло от качествена скандинавска дървесина. С минимална ширина от 54 см те са подходящи за тесни пространства. Минималистичният им и изчистен дизайн ги прави неразделна част от интериора на традиционните къщи и бунгала в северен стил. Повечето от моделите могат да се поръчат със завой на 90° или 180°.

стълби

Модулните интериорни стълбища на DOLLE предлагат широк избор от модели, подходящи за всякакви видове интериор. От най-семплите модели ATHENA, ATLANTA и BASEL през многообразния среден клас като DALLAS, DUBLIN, BOSTON, FRANKFURT, CORK и BERLIN до топ моделите HAMBURG, DUBAI и SYDNEY тези стълбища могат да бъдат конфигурирани така, че да отговарят най-много на зададените от вас параметри. Различните цветове на носещата структура, материалите и обработката на стъпалото, видът на парапета позволяват такива комбинации, които да хармонират с цялостния интериор на вашия дом. Допълнителен акцент придават екстри като парапет за горното ниво, защитни прегради за деца и домашни любимци, LED осветление и др.


стълби

Витите стълбища DOLLE осигуряват най-оптимално пестене на пространство във вашето жилище. Изчистеният скандинавски дизайн на CALGARY и MONTREAL или ефектния вид с доминиращи дървени елементи на COLUMBIA и VEGA – DOLLE предлага избор за всеки вкус. Налични са с диаметри от 120 или 140 см.


Фирма DOLLE предлага и стълбища за външен монтаж. Витото GARTENSPIN и правото GARTENSTEP са отлично защитени срещу атмосферните условия и предлагат гъвкавост при избора в зависимост от разстоянието между етажите. Моделът GARTENTOP е проектиран като връзка между градината и верандата и предлага елегантен дизайн и безкомпромисно качество и функционалност.
Фирма Топливо АД e официален дистрибутор на DOLLE в България и предлага цялата гама от стълбища на фирмата. На сайта на дружеството www.toplivo.bg можете да разгледате подбрани модели стълбища, както и да конфигурирате продукт съобразно вашите потребности.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *