Технология за лепене на голямоформатни плочи от Оргахим

г. Автор
Бранш: Бои
DEKO_VISION_C2TE_END_2017

Широкоформатните гранитогресни плочи се ползват с все по-широко приложение в интериорния дизайн. Те осигуряват естетика, комфорт и уют в помещението, в което се полагат. Голяма площ и малка дебелина на голямоформатните плочи предопределя тяхното полагане да се извършва със специални продукти и инструменти. Употребата на флексови лепила за плочки носи висока гаранция за перфектно залепване и максимална надеждност.

„Флексово лепило“ означава качество – продукт с високи технически показатели. DekoFix C2TЕ под бранда Deko Professional е произведено по специална технология, със специфичен химичен състав и допълнителни добавки, което го отличава от стандартните конвенционални циментови лепила за плочки. DekoFix C2TЕ притежава свойството да поема различни деформации, без да се компрометира от ниско сцепление или напукване. Подходящо е да се използва за по-тежки и широкоформатни плочи или облицовки, като почти няма ограничения за местата и условията на употреба на продукта.

DekoFix C2TЕ флексово лепило на Оргахим съчетава в себе си отлични качествени показатели и дава гаранция за сигурност на отлична цена. Успешно може да се използва за лепене на плочка върху плочка, за открити тераси и балкони, за полагане на плочки в МОЛ-ве, вериги магазини, хотели, обществени сгради, тротоари подложени на замърсяване или високи температурни амплитуди. Подходящо е също за лепене на изолационен материал на открито и закрито, като EPS, XPS, каменна вата, звукопоглъщащи панели и други. Продуктът може да се полага върху стари настилки, с което се спестява време, пари и излишни усилия, както на потребителя, така и на апликатора или майстора. С този продукт е лесно полагането и на плочки върху подово отопление и стоманобетон, като основното изискване е той да е отлежал.

Повече информация за DekoFix C2TЕ може да намерите на сайта на Orgahim.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *