Топливо АД – 70 години ваш верен партньор

г. Автор

Тази година най-старата компания за търговия със строителни материали, горива и отоплителни материали в страната – ТОПЛИВО АД отбелязва 70 години от създаването си!

Топливо АД е част от Синергон Холдинг. Името ТОПЛИВО е най-популярното и разпознаваемо име на пазара на строителни и отоплителни материали и е запазена марка за дружеството.
toplivo
Добре разработената мрежа от магазини и складове определя дружеството като уникално за страната и му осигурява предимства на пазара за течни горива, строителни и отоплителни материали.

Със своите над 800 служители Топливо е най-големия работодател в България в сектора с търговия със строителни материали, отоплителни материали и горива.
В съвременната и динамична пазарна среда ТОПЛИВО АД доказва стабилната си основа, въпреки засилващата се конкуренция.
toplivo
Компанията е лидер на пазара на строителни материали, притежава над 200 работещи обекта и реализира годишен оборот от над 160 млн. лв.

ТОПЛИВО АД е водещ дистрибутор на най-големите и известни производители на строителни продукти, като същевременно е и най-големия дистрибутор на отоплителни материали за населението. Компанията е водеща по отношение на вноса на Руски въглища и газ пропан бутан.
toplivo
Какви са целите на Топливо?

– Да увеличи пазарния си дял;

– Да предложи по-добро обслужване на клиентите, посредством увеличаване на портфолиото, консултиране от квалифициран персонал, транспортиране на стоката, ползване на различни софтуери за улеснение на клиентите и др.;

– Да увеличи изложбената площ в търговските си обекти;

– Да наложи нови продукти на пазара;

– Да наложи частна марка строителни продукти;

– Да бъде най-значимия дистрибутор на най-големите и известни производители на строителни продукти.

Какво предстои в дейността на ТОПЛИВО?

– Насочваме цялото си внимание и акцентираме върху професионалното и пълно обслужване на крайни и корпоративни клиенти;

– Развитие на B2B канала чрез изграждане на екип от 30 мобилни търговци, които ще се занимават с продажби на строителни и отоплителни материали в цялата страна;

– Цялостна промяна на уебсайт, въвеждане на електронна търговия и промотиране в социалните медии;

– Обновяване на тежкотоварния автопарк с чисто нови машини. Инвестицията до момента надхвърля 4 млн.лв., като обновяването до момента засяга 15-17% от автопарка. В следващите 5 години ще бъде подменен и разширен целия тежкотоварния автопарк;

– Поетапно обновяване и саниране на обектите на Toplivo;

– Увеличаване броя на обектите;

– Разширяване на портфолиото от предлагани продукти;

– Създаване на частна марка продукти;

– Повишаване на качеството на обслужване.   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *