Топливо АД и OX Tools – една успешна комбинация

г. Автор
Топливо АД и OX Tools

През изминалата година Топливо АД се утвърди като основния партньор на OX Tools GB в България. Английската фирма е производител на висококачествени строителни инструменти.

Топливо АД и OX Tools

Изделията от серията PRO са насочени към професионалистите в бранша. Те се отличават с изключителна здравина, прецизна изработка и авангарден дизайн. Вложените в тях подбрани материали осигуряват на използващия ги ненадмината производителност и прецизност дори и при най-интензивна работа и тежки натоварвания.

Топливо АД и OX Tools
Сред водещите продукти се отличиват линиите мазачески инструменти Speedskim и Ultraflex, маламашки, мистрии и шпакли PRO, изключително прецизните измервателни средства и нивелири, кованите чукове, иновативните ръчни инструменти. Серията Trade, насочена към майсторите – любители, е по-масова и достъпна,  но това в никакъв случай не е за сметка на качеството.

Топливо АД и OX Tools Диамантените дискове с търговската марка Spectrum са световно известни с прекрасните си работни показатели. Линията предлага огромен набор от възможности – от дискове за ежедневна масова употреба до тясно специализирани изделия от всякякви типове и размери. Цялостната палитра на предлаганите от OX Tools GB артикули се допълва от най-различни помощни материали, работно облекло и обувки, лични предпазни средства.

Топливо АД и OX Tools

Освен предлагане в собствените си обекти в София, Бургас и Варна Топливо АД осъществява и дистрибуция на инструментите на OX Tools GB и в някои от големите вериги строителни магазини в България. Съобразявайки се  с актуалната епидемиологична обстановка в България фирмата предоставя възможност за доставки в цялата страна през електронния си магазин на www.toplivo.bg.

 
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *