Топливо АД представя цялостно и модерно решение за вашата баня

г. Автор
Топливо АД
Schluter-KERDI

Летният сезон е към своят край и ние от Топливо АД знаем, че вашата баня има нужда от освежаване. Във верига магазини Градиво – част от нашето семейството,  от този месец можете да откриете продуктите на Schluter Shower System, на които магазинът е официален представител.


Верни на максимата да ви представяме най-новите и качествени попълнения в сектора, днес сме горди да разкажем малко повече за тази цялостна хидроизолационна система за баня.

За да създадете удобно и красиво помещение, без мухъл и плесени, не е достатъчно просто да използвате добра фугираща смес. Дори в най-добре фугираната баня прониква влага, която става причина за течове и деформиране на влагоподатливи материали като дървено рамкиране, шперплат и др.

Tопливо АД

Уникалната хидроизолационна система на Schluter предлага комплексно решение на този проблем чрез поставяне на плоскост и специална хидроизолационна мембрана под самите плочки, които са не само много лесни за монтиране, но и изключително устойчиви на вода, влага и пара. Така можете да сте сигурни, че вашата баня ще бъде трайно красива и удобна, и че ще подобрите хигиената в едно от най-важните помещения в дома.

Топливо АД

Schluter Shower System разполага и с цялата гама довършителни продукти като сифони, душ ниши, бордюри и дори електрическа система за подово отопление. Всичко, от което имате нужда, за да превърнете вашата баня от обикновена в изключителна!

Топливо АД

На сайта на Топливо АД можете да откриете подробна брошура с описание на цялата система, а на официалния сайт на Schluter Shower System има наръчник за инсталиране, както и допълнителна информация за продуктите на марката.

А какво по подходящо време за ремонт на банята от лятната ви отпуска – почивате и подобрявате комфорта в дома си едновременно. Цялата гама от продукти на бранда, можете да откриете на адресите на магазин Градиво в цялата страна.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *