Топливо АД стартира нова верига за строителни материали на дребно – магазини ГРАДИВО

г. Автор
магазини ГРАДИВО

Топливо АД е едно от най-старите акционерни търговски дружества и един от най-големите търговци на строителни материали в страната. Компанията притежава над 200 обекта, складови бази и магазини.

Благодарение на своя 70 годишен търговски опит и в тон със съвременните тенденции и нужди на пазара ние – Топливо АД, решихме, че можем да бъдем още по-близо и по-полезни за една специална група от своите клиенти – за вас, крайните потребители.

Специално за вас създадохме нова верига за покупки на дребно – ГРАДИВО. Подбрахме широка гама продукти, инструменти и материали за дома с гарантирани качества. Създадохме място, на което винаги ще може да получите професионален съвет, да откриете подходящи материали и инструменти за вашия конкретен случай и да се почувствате като професионални майстори.

магазини ГРАДИВО

В новата концепция във верига магазини ГРАДИВО влизат и редица услуги с добавена стойност, които предлагаме за своите клиенти:

Консултации – нашите консултанти ще направят избора ви лесен, ще ви помогнем да постигнете възможно най-добри резултати;

Машини под наем – на ваше разположение за временно ползване под наем са и широка гама професионални инструменти, които не е необходимо да купувате, в случай че ви се налага да ползвате еднократно.
Транспорт – готови сме да осигурим доставка на избраните продукти.
3D проекти за баня – нашите квалифицирани консултанти, ще визуализират вашите мечти на монитора и ще предложат най-модерните тенденции в обзавеждането.
Тониране на бои и мазилки – направете всяко помещение уникално с разнообразните цветове, които може да ви предложим в нашите професионални тониращи центрове.
Онлайн заявки и национален телефон за консултации – разбира се, всички наши клиенти могат да се възползват, както досега, от покупки и през нашия онлайн магазин на www.toplivo.bg и консултации на национален телефон: 0700 1 3456.

Бихме искаме да Ви насърчим да сте смели, да сте изобретателни и да вярвате в своите идеи за по-добър дом. Всичко останало ще намерите при нас – във верига магазини Градиво.

магазини ГРАДИВО

При нас ще откриете водещите български и чужди производители на строителни материали за дома, офиса и градината, иновативни продукти, съобразени с последните тенденции в изграждането на отворени и затворени пространства – от инструменти, през всякакви видове смеси за сухо и мокро строителство, до последните детайли в интериора като бои, мазилки, керамични покрития и много други.

Заповядайте!

Първите магазини Градиво ще откриете в:

София – Видини кули, ул. „Градинарска“ 5, тел. 0882 170 837;
Бургас – ул. Марица 1, тел. 056 857 246;
Варна – ЗПЗ, бул. Република 21, тел. 052 750 197;
Благоевград – ул. Климент Охридски 1 Г,
0889232398;
Търговище – ул. Скопие 37, тел. 0882 425 781.

магазини ГРАДИВО
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *