Топлоизолационни системи Carbon Edition – устойчивост и дизайн в едно

г. Автор
топлоизолационни системи

Caparol постоянно разработва и усъвършенства топлоизолационните си системи, за да отговори на все по-високите изисквания.

Сезонът на градушките ни напомня, че устойчивостта на механични удари е изключително важен критерии, за който да следим при избора на топлоизолационна система.

Системите Carbon Edition показват значително по-добри показатели от изискванията на ETAG 004, които са 10J за зоните с опасност на удари и механични натоварвания и 3J за по-високите зони. Освен изпитание за устойчивост на градушка, където системата е сертифицирана с най-висока степен HW 5 (КЛАС 5, 27J), системата е преминала успешно и изпитания по стандарт DIN 18032-3 (устойчивост на удар с топка).

Carbon Edition е серия топлоизолационни системи с изключителна здравина и устойчивост, която ви гарантира дълъг живот на инвестицията и красива и чиста фасада.

топлоизолационни системи

Топлоизолационните системи Carbon Edition са комбинации от продукти, съдържащи в основата си въглеродни влакна, чрез които се постига клас HW 5 устойчивост на механични удари (до 60J). Това ви гарантира, че дори ударите от най-силната градушка няма да оставят никакви последствия върху фасадата. Специалната армировъчна смес, мазилката и боята са обогатени с карбонови нишки, което прави цялата система изключително здрава и устойчива.

топлоизолационни системиЗдравината на въглеродните влакна е около двадесет пъти по-висока от тази на титаниевите, което само по себе си води до висока якост на системата. Продуктите от серията Carbon Edition са с несравнима здравина и гарантират устойчивост на високи механични натоварвания.

топлоизолационни системи

С иновативните продукти и системи на Caparol ще защитите и повишите стойността на дома си, а за да предотвратите негативните следи оставени от капризите на времето е необходимо да изберете точната система.

За безплатна техническа консултация се свържете с търговския екип на Caparol или посетете шоурума им в гр. София.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *