Twinson облицовки за фасади

г. Автор
Twinson-sbki

Twinson® е резултат от непрекъснатия стремеж на Deceuninck към съвършенство и иновации. Революционният материал комбинира в себе си дърво и пластмаса в съотношение 50:50 и притежава всички позитиви и възможности от двата материала едновременно, за да ви даде най-доброто от двата свята – традиция, иновация, силата на природата и технологичния напредък.

Предимства

Twinson ® е водоустойчив, стабилeн и естетически. Може да се прилага на закрито или открито, на пода или стени, с модерен и по-традиционен архитектурен дизайн.  Ето и някои от основните му предимства:

– естествен природен вид наподобяващ дървен материал;
– без трески;
– резистентни на насекоми;
– не се напуква;
– подходящ за всякаква среда;
– дълговечност на материала;
– лесна поддръжка;
– влагоустойчив;
– лесен за поставяне;
– с голяма коравина и якост;
– монтирани със скрита система;
– не се хлъзга, дори когато е навлажнен.

Рециклиране

В Deceuninck, технология се осъществява с уважение към природата. Twinson ® е 100% рециклируем, както и благоприятен за околната среда алтернатива на твърда дървесина. Twinson ® съдържа боровата дървесина, твърдата дървесина е достъпна само от застрашените гори. Борът е бързо развиващо се дърво, отглеждано в гори, които са били постоянно подновявани. С избора на бор, Twinson ® допринася за устойчивото управление на горите.

Twinson-sbki

Twinson облицовки за фасади

Външният вид на всяка сграда се определя от нейната фасада. Системата за фасадни облицовки на Декьонинк Twinson O-Wall съчетава в себе си едновременно красив външен вид и функционалност. Елементите от системата могат да бъдат част от цялостната концепция за външна изолация на дома или просто да се използват за красив завършек на фасадата. Системата е подходяща, както за покриването на външни стени, така и за еркерни прозорци, капандури и стрехи.
Twinson-sbki
Предимства
 
– Вградена система за вентилация;

– Може да се комбинира с поставяне на изолация;
– Лесен и бърз монтаж;
– Лесен за работа продукт;
– Здравина и издръжливост;
– Голямо разнообразие от завършващи профили.

Профилите O-Wall и завършващите профили за системата се предлагат в три естествени цвята. Twinson придава стилен завършек на вашия дом, на който ще можете да се наслаждавате дълги години. Twinson е полунатурален продукт, поради което подлежи на промени в цвета и вида. Изложен на влиянието на външната среда, продуктът ще започне да стабилизира цвета си.

Отворената система за фасадни облицовки е изградена на принципа на откритата фуга и съчетава в себе си красив външен вид и функционалност.

За направа на скарата се използват висококачествени алуминиеви профили, което гарантира много висока издръжливост. Елементите от системата могат да бъдат част от цялостната концепция за външна изолация на дома или просто да се използват за красив завършек на фасадата. Както и при затворената система, профилите от отворената могат да се използват не само за обличане на външни стени, но и за еркерни прозорци, капандури и стрехи.
Twinson-sbki
Предимства:

– Принцип на откритата фуга;
– Вградена система за вентилация;
– Може да се комбинира с поставена изолация;
– Лесен и бърз монтаж;
– Лесен за работа продукт;
– Здравина и издръжливост;
– Голямо разнообразие от завършващи профили.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *