Улуци, водосточни тръби и окомплектовки за обект в Златоград от ВИ ДЖИ ЕФ

г. Автор
водосточни тръби ВИ ДЖИ ЕФ

ВИ ДЖИ ЕФ Метали, като част от групата на ВИ ДЖИ ЕФ, е специализирана в производството и търговията на метални завършващи елементи за скатни и плоски покриви и водотвеждащи системи – изработка на улуци с неограничена дължина и всички прилежащи за окомплектоване към тях аксесоари (ъгъл, капачка, конзола, обтегач, щуц, казанче, кривка, скоба и др.) за индустриалното и жилищно строителство.

Повече от 10 години компанията успешно разработва и налага на пазара цялостни системи за водоотвеждане, обшивки, профили и окомплектовки, коминни шапки и такива за защита на вентилационни покривни отвори.

Дългогодишният производствен опит и капацитет, както и експертиза на техническия екип на ВИ ДЖИ ЕФ Метали, им дават възможност да предложат най-доброто и надеждно решение.

Възможностите за проектиране и производство на елементите са големи и са в пряка зависимост от индивидуалните изисквания за всеки от проектите и инвеститорите. Продуктите се изработват в най-разнообразни варианти – ламарина с полиестерно покритие, медна, титан-цинкова и неръждаема.

Един от последните проекти, по които ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг извърши доставка и монтаж на продукцията си, е цех за дограма в гр. Златоград.

Избраното цветово решение кореспондира чудесно с покривната и фасадна система, придава на сградата индивидуалност и завършеност.

водосточни тръби ВИ ДЖИ ЕФ

Основното предимство на продуктите е свързано с материалите, от които са изпълнени – използването на ламарина със специално полиестерно покритие предпазва отводнителната система от корозия.

водосточни тръби ВИ ДЖИ ЕФ

Различните направления на ВИ ДЖИ ЕФ работят в синхрон и непрекъснато се стремят да обогатяват продуктовата гама, за да могат да удовлетворят нарастващите желания на клиентите си. Допълнителна техническа информация може да потърсите в офисите на компанията в София, Пловдив, Бургас и Варна, както и на фирмения сайт.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *