Уникален дом с фасадната облицовка Paralline на Рейнарс Алуминиум

г. Автор
фасадната облицовка Paralline

Алуминиевата фасадна облицовка Paralline на Рейнарс Алуминиум съчетава съвременен дизайн с елегантна естетика и устойчиви строителни решения. Тя предоставя безкрайни възможности за дизайн на архитектите.

Системата може да бъде безпроблемно свързана и комбинирана с всеки елемент от фасадата на сградата – включително прозорци, врати, окачени фасади и др. Профилите могат да се монтират хоризонтално и вертикално. Чрез фини или по-изразени вариации на дълбочината и формата им се постига индивидуално излъчване.

фасадната облицовка Paralline

Алуминиевата фасадна облицовка Paralline се характеризира с лекота на изработка и монтаж. Декоративните елементи могат да бъдат предварително сглобени, което спестява време и намалява разходите.

фасадната облицовка Paralline

Системата за облицовъчни конструкции Paralline на Reynaers Aluminium Belgium, предлага разнообразие от дизайнерски решения – хоризонтални, вертикални, комбинирани в дълбочина и т.н.

фасадната облицовка ParallineЕлементите от Paralline могат да се използват и като система за слънцезащита спомагайки за климатизирането на сградата.

За оптимална енергийна ефективност зад фасадната облицовка Paralline може да се монтира топлоизолация.

В допълнение към изолационните предимства системата е лесна за демонтаж и рециклиране като по този начин е в унисон с нарастващата значимост на опазването на околната среда.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *