Устойчиви топлоизолационни системи CAPAROL

г. Автор
топлоизолационни системи

През 1957 година съвместно с BSF Caparol създават първата топлоизолационна система, позната днес под името ETICS.

Топлоизолацията е фасадна система, чиято цел е да подобри цялостната енергийна ефективност на сградата, независимо дали става въпрос за нова или съществуваща сграда.

Caparol предлага 4 основни топлоизолационни системи, които се различават по отношение на използваните материали и топлоизолационните свойства, които искате да покриете.

топлоизолационни системи

Capatect
Basic
е базовата топлоизолационна система, която е идеална по отношение цена – качество. Топлоизолационния материал е бял EPS, като препоръчваме минималната му дебелина да е 10cm.

Топлоизолационният материал в системата Capatect Top Line е графитения EPS Dalmatina. Комбинация от бели перли и графитни перли, която се отличава с превъзходната топлоизолация на графитните плочи с термодинамичните предимства на белите полистиренови плочи, предлагайки безброй предимства в сравнение със стандартните топлоизолационни плочи – обикновен епс или вата. Благодарение на коефициента на топлопреминаване от 0,0329 W/m2K, топлоизолационните плочи Dalmatina предлагат 15% по-висока топлинна ефективност от белите полистиренови плочи, както и възможност за съответно намаляване на дебелината на изолационния слой.

топлоизолационни системи

Capatect
Minera Line
е система, в която е заложена вата като топлоизолационен материал. Ватата се отличава с високи топлоизолационни и пожароустойчиви характеристики.

Capatect Carbon Edition е най-високия клас топлоизолационна система на Caparol. Системата, съдържа в основата си въглеродни влакна, чрез които се постига клас 5 на удароустойчивост / удар със сила до 60J/. Това не позволява на атмосферните влияния да комрометират фасадата Ви. Освен непостигната до сега устойчивост на удар, карбоновите нишки гарантират дълготраен живот и устойчивост на термо­динамични натоварвания. Продуктите от серията Carbon­Edition притежават всички оптимални качества, гарантиращи запазването на фасадата, здрава, красива и чиста. 


Повече от 60 години Caparol работи върху усъвършенстване и оптимизиране на всеки един от елементите на системите си. Здравина, UV устойчивост, безупречна разходна норма са малка част от свойствата, които отличават продуктите на Caparol от останалите фирми.

Ако ви предстои саниране на имота се свържете с търговските представители на Caparol за безплатна консултация. Попитайте и за декортивните фасадни решения, който предлагат. Ще останете изненадани от разнообразието на декоративни фасадни финиши, които Caparol имат в портфолиото си.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *