В магазини Градиво може да намерите висококачествените инструменти на OX Tools

г. Автор
В началото на март 2020 година ТОПЛИВО АД и OXTOOLS – Великобритания подписаха дистрибуторски договор.

Висококачествените инструменти на OX Tools могат да бъдат намерени в магазини Градиво на Топливо АД, както и доставени във всеки обект на ТОПЛИВО АД или директно до клиента.

ТОПЛИВО АД и OXTOOLSФирмата OX Tools е създадена през 1974г. в Австралия, а през 2012 отваря врати клонът във Великобритания, осъществяващ производството и дистрибуцията за Европа. Марката е символ на изключително качество и продуктовата гама се радва на сериозен успех сред клиентите.

Отличителни черти на продуктите на OX Tools са здравина, дизайн и иновативност, те издигат критериите за функционалност и производителност до нови висоти. При производството на продуктите на OX Tools са използвани най-напредничавите австралийски, американски и европейски технологии, най-висококачествените материали, защото те са създадени за тежки натоварвания.
ТОПЛИВО АД и OXTOOLS

Ако разгледаме инструментите в детайли – твърдостта и дебелината на стоманата, перфектното тегло и баланс, позиционирането на дръжките – ще открием защо те са по-добри от другите.

ТОПЛИВО АД и OXTOOLSСред водещите продукти на OX Tools са сериите зидаро-мазачески инструменти Speedskim и Ultraflex, маламашки, мистрии и шпакли PRO, изключително прецизните измервателни средства и нивелири, кованите чукове, диамантените дискове Spectrum и т.н.

Инструментите са изключително издържливи и собствениците им имат удоволствието да работят с тях много дълго време.

Продуктите на OX Tools може да намерите в магазини Градиво в София, Бургас и Варна, където може да разчитате на профисионална консултация от експертите от ТОПЛИВО АД. На уебсайт www.toplivo.bg инструментите могат да бъдат поръчани от цялата страна или да намерите контакти на нашите обекти, откъдето може да получите инструментите след заявка.ТОПЛИВО АД и OXTOOLS
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *