Верига строителни маркети ГРАДИВО се разраства

г. Автор
Топливо АД

Повече от 40 000 артикули за строителство и обзавеждане на дребно и едро

През месец май беше официално открит строителен маркет ГРАДИВО и в гр. Плевен. Веригата ГРАДИВО е част от структурата на Топливо АД. Повече от 75 години Топливо АД е най-разпознаваемото име в строителния сектор – символ на традиции, доверие и качество. Компанията предлага изключително широка гама продукти в повече от 50 точки на продажба в цялата страна, както и онлайн чрез своя уебсайт toplivo.bg и непрестанно разширява своето портфолио. Логистиката на процесите е обезпечена от над 100 транспортни машини.През последните години Топливо АД създава стратегически партньорства с редица водещи производители. Компанията е и единственият представител в организацията на свободните търговци в Европа EURO-MAT. Паралелно с това, създава собствени продукти с марка GRADI, които се налагат с отлично качество и добра цена.

топливо

С цел да предостави цялостна и разширена услуга не само на професионалистите, но и на крайните клиенти, Топливо АД създава верига строителни маркети ГРАДИВО. В тях се предлага разширено портфолио от повече от 40 000 артикули за строителство и обзавеждане на дребно и едро, професионални консултации, 3D проектиране на баня, тониране на бои и мазилки, гъвкави доставки и други услуги.

Симбиозата между магазините ГРАДИВО и складовете на Топливо АД предлага възможност на клиентите да закупят както материали за груб строеж и ремонт, така и продукти за ремонт, довършителни работи в строителството и обзавеждане – от инструменти, през всякакви видове смеси за сухо и мокро строителство, до последните детайли в интериора като бои, мазилки, декоративни елементи за стени и тавани, иновативни подови настилки и много други.

топливо

Най-новият строителен маркет ГРАДИВО в гр. Плевен се намира на ул. „Българска авиация“ 8. Откриването на търговския обект беше впечатляващо, съпроводено от богата програма, красива декорация и много гости.

топливо

Строителни маркети ГРАДИВО ще откриете в:

София: ул. „Градинарска“ 5
Бургас: ул. „Марица“ 1
Варна: ЗПЗ, бул. „Република“ 21
Благоевград: ул. „Климент Охридски“ 1 Г
Търговище: ул. „Скопие“ 37
Плевен: ул. „Българска авиация“ 8
София: ул. „Крум Стоянов“ 1

Верният отговор е винаги строителен маркет ГРАДИВО!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *