ВИ ДЖИ ЕФ добави нови продукти към продуктовата гама ETERNO

г. Автор
двоен под

Разнообразието от артикули от продуктовата група на регулируемите подпори за екстериорен двоен под не спира да се увеличава и ВИ ДЖИ ЕФ имат удоволствието да представят естественото продължение и развитие в тази посока, а именно:

Адаптор към фиксирана (NM) и самонивелираща (SE) се глава за двоен под с хексагонални плочи

двоен под

С използването на този адаптор монтажът на хексагоналнте плочи се случва по-лесно и бързо. Екструдиран от полипропилен, той се използва в комбинация със стандартните глави за регулируеми подпори от сериите SE и NM. Произвежда се за различнa дебелина на фугата между плочите – 2, 3 и 4 мм.

двоен под

Завършващ профил за оформяне на вертикални участъци

двоен под ви джи еф

Завършващият профил е проектиран за оформяне края на двойния под. Произведен е от алуминий или неръждаема стомана. Той внася допълнителна естетика и стабилност при оформянето на подиум и затваряйки челата на двойните подове, замествайки употребата на двойния клипс.


Периферен завършващ пер
ваз

двоен под

Той е приложим и за екстериорни подове, като служи за оформянето на цокли по периферията към стените на терасата / лоджията за скриване на хидроизолационните и други пластове, като придава завършен вид и визия на настилката. Съставен е от два отделни елемента BASE и TOP с опция за скрит монтаж на кабели.

двоен под ви джи еф

Повече за екстериорния двоен под, неговото приложение, характеристики и особености можете да откриете тук, а четирите офиса на ВИ ДЖИ ЕФ в София, Пловдив, Варна и Бургас, Ви очакват технически консултанти, готови да Ви съдействат и консултират.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *