Видове покрития и цветове на Рейнарс Алуминиум

г. Автор
Reynaers-Aluminium

Изборът на правилното покритие за алуминиевия профил и желания цвят не е маловажен въпрос. Професионалните съвети са плюс в света на различни цветови опции и типове покрития. Може да изберете идеалното решение, съобразено с вашия проект.

Алуминият е перфектният материал за съвременните строителни концепции. Цветните профили от анодизиран или прахово боядисан алуминий добавят стойност към всеки проект. Те съчетават впечатляващ външен вид с приятна атмосфера отвътре.

Но кой цвят или покритие подхожда най-добре на вашия проект?

Reynaers Aluminium предоставя почти всеки цвят, който можете да си представите. Предлагат се над 450 различни цветови опции и типове покрития: металици, елуксации, матови или гланцови RAL цветове, боя имитираща дърво или дори специално структурно покритие с ниска поддръжка и устойчиво на надраскване. А какво ще стане, ако цветът на вашия интериор не съвпада с този на фасадата?  Reynaers Aluminium предлага двуцветни профили с вътрешната и външната страна в различни цветове.

Reynaers-Aluminium

За да придадете на повърхността на профила желания вид и усещане, можете да избирате между прахово боядисване или анодизиране на елементите. И двете висококачествени  технологии, имат за цел да ви позволят да се насладите на красотата на вашите прозорци, без да се налага да инвестирате ежегодно в пребоядисване и лакиране. За разлика от други материали, прахово боядисаният или анодизиран (нарича се още и елоксиран) алуминий, е защитен по възможно най-добрия начин от корозия, оксидация, ултравиолетови лъчи и т.н. Единствената разлика може да бъде открита в естетиката.

Крайбрежните райони или по-големите градове може да изискват допълнително ниво на защита, а именно предварително анодизиране преди праховото боядисване. Комбинацията от тези две техники води до най-пълната и дълготрайна защита.

Цветови опции и типове покрития – изборът е безкраен! Открийте още повече решения. Reynaers Aluminium ще ви предложи обков – дръжки и панти, боядисани в същия или в друг цвят. Дори, за да осигурят единствен по рода си завършек, дренажните капачки се предлагат във всички цветове по RAL.

Посетете най-близкия шоурум на Reynaers Aluminium и се вдъхновете от най-новите световни тенденции в бранша!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *