Ville G – стил и комфорт от Рейнарс Алуминиум

г. Автор
Рейнарс Алуминиум

Там, където някога са се намирали две ферми, сега можете да видите две чудесно реновирани вили с изглед към нежните хълмове на Анкона, Италия. Тази умела трансформация е своеобразен реверанс към оригиналната селска архитектура. В проекта са включени модерни материали, с помощта на които вилите се превръщат в символ на местната идентичност.

В този контекст производителят DGA Infissi се доверява на прозорци и врати SlimLine 38 със стоманен изглед от Reynaers Aluminium.

Първата вила, която е с източно изложение, е заобиколена от цитрусови, маслинови и кипарисови дървета и е с уникална панорамна гледка. За да използват пълноценно жилищното пространство и да се насладят максимално на пейзажа, собствениците на вилата решават да създадат голяма и светла трапезария. В същото време дограмата трябва да рамкира естетически панорамната гледка от всеки ъгъл.

Рейнарс Алуминиум

Благодарение на Reynaers Aluminium  и системата за прозорци и врати – SlimLine 38 вилата е изпълнена с изобилие от естествена светлина. Въпреки тънкия си дизайн, системата е изключително здрава и дава допълнително усещане за простор на закрито.

Рейнарс Алуминиум

За производителя DGA изборът беше ясен – тънките линии и изисканите детайли на алуминиевата система биха подобрили перфектно тухлената архитектура на дома, отговаряйки на изискванията за производителност и комфорт.

Сводестото изпълнение с SlimLine 38 Ferro внасят светлина в новата жилищна площ. Отвътре техният дизайн подчертава архитектурния стил на откритите дървени греди и тухли.

Рейнарс Алуминиум

Това показва силата на SlimLine 38 – високо ниво на завършване на всеки детайл и неограничена свобода на дизайна.

Чрез огънатите профили се постигат отваряеми елементи, в цялата си височина, които пасват идеално на околната алуминиева рамка и тухлени арки.

Рейнарс Алуминиум




Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *