Винербергер – вашият надежден партньор при ремонт на покрива!

г. Автор
Браншове: Керемиди, Покрив
керемиди

За съжаление за ремонта на покрива се сещаме, когато ситуацията е станала спешна, неотложна и течовете вече са започнали.

Винербергер може да бъде вашето решение на всеки етап от процеса по ремонта или изграждането на новия ви покрив.

Първата и най-важна стъпка е да разберем дали е необходимо да се ремонтира целия покрив или част от него. За целта трябва да установете дали керемидите са разместени или счупени. Решението е много бързо и лесно, ако се налага  да подмените само отделни. Тук е важно да проверите какъв тип са вашите керемиди – дали са керамични или от друг материал.

керемиди

Причините да изберем керамична керемида са много. Но Traditon 12 от Винербергер имат редица практични предимства и са отлично решение за ремонт на вашия покрив. На практика те ви дават най-оптималното съотношение цена-качество.

Едно от най-важните предимства е, че керамиката е естествен строителен материал. Керамичните керемиди са изключително дълготрайни и се отличават с високо качество и здравина. Те са подходящи, както за изграждане на нов покрив, така и за ремонт на стария.

керемиди

Ако се налага обаче да подмените всички керемиди, първо трябва да огледате скарата от носещи и контра летви и да прецените до колко е запазена или колко дълъг живот ще има. Ако тя се окаже компрометирана, първо трябва да подмените нея, а след това да редите керемидите.

При Traditon 12 керемидите има много предимства и едно от тях е дълга гаранция – цели 33 години за мразоустойчивост на керамичните елементи от системата или пък 20 години на целия покрив.

Винербергер разполагат с професионалисти, които са сертифицирани. Те ще ви консултират първо със съвети какво да направите и след това могат да извършат самия ремонт. Ако решите да се възползвате и от гаранциите, можете да разчитате и на т. нар. оправомощени майстори.

Ето и някой от основните предимствата на керамичните керемиди Traditon 12:

  • перфектна геометрия за максимално плътно полагане;
  • гладка повърхност за избягване на замърсявания;
  • изчистени форми за естетически издържан покрив;
  • висока водоплътност за дълъг живот на покрива;
  • възможност за приплъзване и избягване на рязане на последния ред.

керемиди

При избора на керемиди от изключително значение е да проверите всяко едно предимство, защото например ниската стойност на водопропускливост ще запази по-дълго време керемидите ви цели и без да се чупят от водата, а пък гладката повърхност няма да позволи мръсотията да се задържа върху керемидата.

Здравият покрив ви дава гаранция за комфорт и спокойствие. Керамичните керемиди Traditon 12 от Винербергер ви осигуряват безпроблемна експлоатация на покрива за десетилетия напред.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *