Висококачествени стоманени конструкции от Фризомат ООД

г. Автор
Фризомат ООД

Иновативни сгради с безкрайни възможности

Фризомат ООД е компания стабилно стъпила на българския строителен пазар повече от 29 години. Изградила е над 920 сгради в България и е спечелила доверието на стотици клиенти въз основа на най-високите стандарти за качество.

За нас

Фризомат ООД проектира, разработва, произвежда и монтира широка гама от модерни и иновативни сгради от стомана, отговарящи на нуждите на клиента. Фирмата е доверен партньор, предлагащ специфичен опит в бранша, като създава решение, което отговаря на изискванията на конкретния отрасъл.

Фризомат ООД разглежда всеки свой проект за стоманена сграда като цялостен и завършен строителен продукт – от идеята и проекта, през производството до нейното изграждане и монтиране на терена на клиента.

Нашите предимства

Точна цена

Дългогодишният ни опит и внедряването на нови системи, както за производство, така и за обслужване на клиентите, ни дава редица предимства. Ние разполагаме със собствен специализиран софтуер за изчисляване и остойностяване на сградите.

С Фризомат Вие сте сигурни, че цената в офертата ще бъде точно това, което трябва да платите – до последния лев, защото още в самото начало тя се базира на подробна спецификация, отчитаща всеки болт и гайка от Вашата бъдеща сграда. Екипът от висококвалифицирани инженери на Фризомат е специализиран в проектирането на стоманени конструкции от високоякостни тънкостенни профили.

Всичко под един покрив – носеща конструкция, стенни и покривни облицовки, всички завършващи профили – затварящи ъгли, билни елементи, обкантващи профили около отвори за врати и прозорци, улуци и водосточни тръби, всичко, необходимо за Вашия проект е базирано на едно място. Така клиентът получава бързо, точно и навреме това, за което плаща, както е и гаранция за намирането на икономично и надеждно решение за всяко изискване.

Леки фундаменти

В зависимост от подпочвения слой на Вашата сграда, могат да бъдат предложени няколко варианта за фундаменти: предварително изготвени бетонни блокчета, бетонна плоча, бетонна фундаментна греда.

Строителните системи на Фризомат ООД са специално проектирани с мисълта за олекотяване на основите. Ниското собствено тегло и специфичната конструктивна схема, дават възможност за използване на произведени в заводски условия фундаментни блокове. Това спестява внедряването на сложни и скъпи монолитни фундаменти, които не допринасят с нищо за функционалността на Вашата сграда, а и пести от ценното за всеки наш клиент време.

Прецизно производство

Фризомат ООД

Уникалната технология на Фризомат е автоматизираното производство на студено валцувани, горещо поцинковани профили. Всички операции по производството се извършват напълно автоматично и без човешка намеса.

Модерната производствена технология ни дава възможност да използваме високоефективни тънкостенни профили от високоякостни стомани, защитени от корозия чрез горещо поцинковане с 275 g/m² цинк. Без четки, грундове и бои.

Професионален монтаж

Фризомат ООД

Бързият и ефективен монтаж е крайният, но изключително важен етап при прецизното проектиране и високотехнологично производство на Фризомат ООД. Всички елементи се подготвят предварително в заводски условия и се сглобяват на Вашия строителен терен.

В стоманените конструкции на Фризомат ООД свързването на готовите елементи се извършва чрез високоякостни болтове, без флексове и заварки. Целта е запазване на антикорозионната защита на всеки елемент и гарантиране на конструктивната устойчивост.

Всички наши монтажни екипи са високо квалифицирани и оборудвани с необходимата механизация и инструменти за бърз, сигурен и качествен монтаж.

Нашите продукти

Фризомат ООД

Ценово – ефективни стоманени халета, подходящи за промишлени сгради и/или склад с офис пространство, автосервиз и/или шоурум, самолетен хангар, селскостопанска сграда, складова и/или логистична база. Вариантите и приложенията са многобройни.

Повече пространство за Вашия бизнес, скроено според Вашите изисквания.

  • Размерите могат да варират в зависимост от натоварванията от сняг, вятър и земетръс, съгласно българските и европейски норми;

  • Лесно вграждане на етажни конструкции и офисни помещения за оптимизиране на работния процес и среда;

  • Възможност за добавяне на мостови кранове, телфери, соларни панели;
  • Оптимални разходи за отопление или климатизация, благодарение на различни видове изолации;
  • Ефективни решения за естествено осветление на помещенията;
  • Лесно удължаване и разширяване на Вашата сграда;

  • Голямо разнообразие от външни облицовки и цветове, които изразяват корпоративната идентичност.

Фризомат ООД

Обединявайки всички етапи от създаването на Вашата стоманена сграда под един покрив, ние ви спестяваме време, средства и нуждата от координиране на множество различни доставчици. Интегрираният подход към сградата е гаранцията за високото качество на Вашия проект.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *