Voya Beach Resort – стоманена конструкция, изпълнена от Стримона

г. Автор
стримона

Един от обектите на Стримона, които са в процес на изпълнение е Voya Beach Resort в Свети Влас. Стримона изпълнява производство, доставка и монтаж на стоманена конструкция.

Като по-голямата част от конструкцията е за оформяне на слънцезащитни навеси, парапети и други архитектурни оформления. Теглото на стоманената конструкция е 900 тона.

стримона

Обектът в част монтаж на стоманена конструкция е започнат през месец септември 2020 г. и се очаква да бъде завършен през април 2021 г.

Възложител на обекта е фирма “ВДРИЗОРТ“ ООД.

Изпълнявайки подобни проекти, Стримона разгръща потенциала си на една от най-добрите компании за производство и монтаж на стоманени конструкции за сгради. Нашите реализирани проекти са не само част от нашата история, а част от сбъднатите мечти на клиентите ни.

стримона

Voya Beach Resort в Свети Влас е от обектите, които осъществяваме в една от най-трудните за бизнеса години. Обект, който се превърна в наша мисия, както и всички проекти, които реализираме. Влагайки целия си професионализъм за качествено изпълнение, ние ще намерим решение, за да реализираме вашия творчески проект, така че да отговаря на вашите нужди и изисквания.

Комплексното изпълнение на един малък рай е доказателство, че с професионализъм, високотехнологично оборудване и невероятен екип, Стримона се превръща в доверен партньор и гаранция за качество, сигурност и безопасност!

стримона

Стримона реализира всички проекти, съобразно изискванията за сигурност, безопасност и качество! Така подобряваме нашата работа и гарантираме вашето спокойствие!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *