Заслужено доверие за декоративната фасадна мазилка ADDI

г. Автор
декоративната фасадна мазилка ADDI

Кнауф България стартира кампания „Продукт на месец март“ – декоративна фасадна мазилка ADDI. По този повод предлагаме на Вашето внимание кратка информация за продукта.

Коя е най-подходящата фасадна мазилка?

Този въпрос е важен и не е еднозначен – изборът трябва да бъде направен внимателно, с оценка на всички конкретни фактори. Фасадните мазилки придават на сградата естетичeски въздействащ облик, но имат съществено значение и за нейната енергийна ефективност. Изборът на фасадна мазилка трябва да бъде прецизно съобразен с компонентите на топлоизолационната система, положена на външните стени на сградата, като се отчитат особеностите на околната среда и микроклимата. Ето защо, за да се гарантират отлични дългосрочни резултати, фасадната мазилка трябва да има цял комплекс от свойства, които да отговорят на всички изисквания.

Немската фирма Knauf има над 80-годишен опит в строителната индустрия и в частност – в създаването на иноватовни висококачествени фасадни системи, които покриват всички стандарти за енергийно ефективна, водоустойчива и пожарозащитена фасада.

Като водещ производител, Knauf предлага на българския пазар богата палитра от декоративни мазилки, произведени по съвременни технологии, които гарантират отлични решения според условията на всеки конкретен случай.

Декоративна фасадна мазилка ADDI

Декоративната фасадна мазилка ADDI е пример за най-висок клас съвременен екстериорен финиш. Съставът на мазилката се състои от дисперсна смола, силикон, специална смес от пълнители, вода, консерванти и пигменти.

Нейната обогатена формула постига като резултат уникално съчетание на свойства:

  • Силиконова мазилка, обогатена с биоцид, който не позволява появата на мухъл;
  • Подходяща за използване, както със системи с експандиран пенополистирол (ЕPS), така и с минерална вата;
  • Може да се полага върху всички видове контактни фасади, това я нарежда сред най-качествените и търсени мазилки на пазара;
  • Готова за употреба;
  • Притежава най-висок клас паропропускливост с обозначение V1;
  • Добавеният силикон осигурява висока степен на водооблъскване;
  • Може да се нанася при условия с много голям температурен диапазон;
  • Предлага се в над 400 цветови нюанса.

Декоративна фасадна мазилка ADDI дава възможност за изключително разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи.

Референтен обект

Спа хотел „Мантар“ е разположен в сърцето на Югозапада, край минералните извори на с. Марикостиново. Хотелът изпъква със своето модерно излъчване и предлага на своите посетители перфектно съчетание от лукс и хармония.

Фасадната система на обекта завършва с декоративна фасадна мазилка ADDI.

декоративната фасадна мазилка ADDI
декоративната фасадна мазилка ADDI

Съвместимостта, безопасността, ефикасността и сигурността на системите Кнауф са гарантирани от сертификата ETA (Европейскa техническa оценка), като най-авторитетен европейски документ за изследване на контактна фасадна система.

Постоянният качествен контрол в процеса на производство на всички компоненти гарантира устойчиви свойства и дълъг живот на фасадата, а от там и на цялата сграда.

За по-подробна информация можете да разгледате сайта на компанията.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *