Филтър

Бранш

Фирми

Изход за покрив за обитаеми помещения GXL/GXU


   +359 2 955 99 30
   www.velux.bg
Изход за покрив
прозорец velux за обитаеми помещения

Изход за покрив за обитаеми помещения GXL/GXU

Често ли се нуждаете от достъп до покрива? Покривните прозорци VELUX за обитаеми помещения от моделите GXL/GXU, позволяват достъп до покрива, те са със странично отваряне за лесен достъп до комини, вентилационни системи, водосточни тръби и т.н. от обитаеми помещения.
prozorec-velux-obitaemi-pomeshtenia-stroiteli
Пневматични амортисьори, монтирани в горната част на крилото, спомагат за лесното отваряне на прозореца и го задържат фиксиран на място. 

Стандартно той е окачен от дясната страна и е с дръжка в лявата. Ако се наложи, преди монтажа пантите и дръжката могат да бъдат преместени на другата страна.

Покривните прозорци VELUX от моделите GXL и GXU предоставят удобен излаз до покрива от затопленото таванско помещение. Моделът GXL е с покритие от борова дървесина, а GXU се предлага с бяло, неизискващо последващо третиране полиуретаново покритие.

 

Характеристики покривни прозорци VELUX от моделите GXL и GXU:

  • Отваряне и затваряне със странично поставена дръжка 
  • Пневматичен амортисьор, монтиран в горната част на крилото, спомага за лесното отваряне на прозореца и го задържа фиксиран на място.
  • Стандартно той е със странично окачване, а дръжката му е поставена отляво. Преди монтажа пантите и дръжката могат да бъдат преместени на другата страна.
  • Вентилационен отвор с въздушен филтър 
  • Опцията за родителски контрол предлага заключваща се дръжка. 
  • Може да се комбинира с ръчно управлявани затъмнителни щори, ролетни, плисирани и венециански щори и комарници.

Други продукти от ВЕЛУКС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Виж Всички продукти на фирмата »