Филтър

Бранш

Фирми

Светлиннни тунели VELUX


   +359 2 955 99 30
   www.velux.bg
svetlinen-tunel-velux
светлинен тунел velux

От обичайното към удивителното с VELUX EdgeGlow – светлинен тунел

Новият светлинен тунел VELUX с дифузионен стъклопакет се предлага с EdgeGlow – ринг от прозрачно стъкло, чрез който се постигат изключителни светлинни ефекти.
EdgeGlow разпръсква по-добре светлината в стаята, сякаш свети, пoзвoлявaйĸи дa ce нacлaдитe нa ecтecтвeнa днeвнa cвeтлинa през целия ден ĸaĸтo ниĸoгa дoceгa.
Само светлинните тунели VELUX са снабдени с EdgeGlow.

Радвайте се на променливата светлина на деня!
Естествената дневна светлина е динамична – тя съживява вътрешните пространства в дома Ви така, както обикновена лампа не може. 

Два пъти по-бързо сглобяване – Новата система на VELUX Flexi Loc намалява съществено времето за сглобяване. Сега се борави много по-лесно от преди с тунела с гъвкава тръба – вече има възможност и място за движение и напасване по време на монтажа, плюс допълнителна стабилност.
Няма нужда от пробиване на дупки или използване на силни и токсични лепила – просто поставете всяка част на мястото й.

Не е нужно да се качвате на тавана – Новата конструкция на разглобяемото външното тяло позволява бърз и лесен монтаж от покрива – просто спуснете светлинния тунел отгоре.

Лесен за монтаж и за почистване – Светлинният тунел VELUX е по-лесен за монтаж, заради сглобяването на елементите чрез завинтване на резба. 


Други продукти от ВЕЛУКС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Виж Всички продукти на фирмата »