За нас

Информационна платформа за строителство, архитектура, строителни материали, изолации, изолационни системи, машини, системни решения и иновации в България – www.stroiteli-bg.com.

Сайтът е полезен за хората, които търсят професионално подбрана информация в бранша. Представени са фирми и продукти, статии и новини, архитектурни и ландшафтни решения, интересни събития случващи се в България и света.

Бихме искали да Ви представиме някои от продуктите на сайта:
– Каталог с фирми предлагащи услуги и материали в стрителния сектор;
– Възможности за представяне на строителни продукти и системи;
– Професионални статии и интервюта, даващи насоки, мнения и тенденции;
– Новини свързани със строителството в България и по света;
– Иновации и технологии в строителството;
– Публикуване на видео материали.

– www.stroiteli-bg.com анонсира присъствието на своите клиенти посредством информационен блюлетин, който се изпраща до всички регистрирали се потребители.
– Споделяне на всички публикации и новини на страниците ни във facebook, twitter, linkedin и youtube 
– Възможности за представяне на компании и предлаганите от тях продукти и услуги чрез статии, интервюта и новини свързани с популяризиране на дейностите;
– Целево позициониране на различните продукти и услуги в панел /магазин/. Разделите в този панел са направени изцяло за клиенти на сайта и нямат характер на каталог, т.е. избора е сведен единствено до клиентите на www.stroiteli-bg.com. Целта е да се достигне до търсения продукт само с два клика. Този панел е напълно иновативна разработка, тъй като разделите в него се създават от материалите и услугите, които предлагат самите клиенти на сайта;
– Публикуване на професионални системни решения в конкретни браншове с цел по лесна достъпност до информация.
– Посетителите на www.stroiteli-bg.com са както професионалистите в бранша, така и широката аудитория, търсещи решение на въпросите за постигането на оптимална ефективност избор и използване на продукти и фирми свързани с строителство, ремонти , материали и системни решения за постигане на максимална енергийна ефективност;
– На страниците на специализираното интернет издание ще получите качествена селекция от фирми и продукти, както и всички съпътстващи услуги. Целта е максималнен обем, обективност и прозрачност на информацията.

Със своите многоброини читатели, изданието покрива нуждите на строителния бранш в България и чужбина

Целта на www.stroiteli-bg.com:
– улесняване на потребителите в избора им;
– партниране с всички браншови организации, имащи тясна взаимовръзка със строителните процеси;
– представяне на легитимните фирмите от бранша;
– изпращане до всички фирми от сайта и записалите се на периодичен информационен бюлетин;
– информиране за новости, добри и лоши практики в бранша.

По този начин издателството се стреми да доведе до повишаване нивото на информираност сред потребителите и търговците в строителния бранш в България.

www.stroiteli-bg.com