Баумит посрещна студенти от УАСГ

г. Автор
Баумит

48 студенти от специалността „Строителство на сгради и съоръжения“ в УАСГ бяха топло посрещнати от екипа на Баумит в студения мартенски ден.

Баумит

Бъдещите инженери се потопиха във важни и любопитни факти, свързани с историята на компанията – от 1810 г. през основаването на Баумит България в Елин Пелин до визията за устойчиво развитие на целия холдинг. А визията е ясно фокусирана върху човека: „Ние желаем всички хора да живеят здравословно, енергоспестяващо и красиво“.

Баумит

Студентите се разходиха виртуално из ултрамодерния парк Вива, който въплъщава 100% от визията на компанията и който симулира реални ситуации на обитаване, за да установи взаимодействието между строителните материали и тяхното въздействие върху хората.
А за да може да се запознаят съвсем реално с продуктите, бъдещите инженери посетиха и завода на Баумит в Елин Пелин. Тук студентите видяха на живо къде се произвеждат сухи строителни смеси и пастообразни продукти и как в дисолвъра се случва магията на цветовете от впечатляващата палитра на Life с 1068 цвята!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *