Reynaers Aluminium предостави прозорци и фасади за Wembley Park          

г. Автор
Reynaers Aluminium

Разположен в космополитния квартал Северозападен Лондон Брент, Уембли Парк обхваща емблематичния стадион Уембли и SSE Arena. Той е най-голямата урбанизирана територия в Обединеното краство, която предлага оживен център, където хората предпочитат да живеят.

Подновяването на Уембли Парк се ръководи от фирмата за развитие Quintain, която закупи парцела през 2002 г. и след това постигна съгласие за планиране на 8,8 милиона квадратни метра смесено строителство.

Reynaers Aluminium е избран като предпочитан доставчик за прозорци и фасади в цялата зона на Уембли Парк. Reynaers Aluminium също подпомага развитието и на други проекти след триумфа на завършените Emerald Gardens през 2016 г. и Alto през 2017 г.

Мери Кели-Манион, ръководител на обществени поръчки с Quintain коментира: „Ние се стремим да се ангажираме с първокласни доставчици, които могат да предложат висококачествени продукти, които допълват развитието на Уембли Парк. В нашия избор на Reynaers Aluminium като ключов доставчик ние признаваме тяхната силна история в областта на научните изследвания и разработки. Тази история, заедно с асортимента и качеството на техните продукти, работи ръка за ръка от началото до края на този мащабен проект”.

Reynaers Aluminium

Уембли Парк се намира на 12 минути път от центъра на Лондон. Това го прави привлекателен за хора, които искат да намалят пътуванията си, търсещи оживено място за живеене или семейства, които искат да бъдат заобиколени от зелени площи.

Уембли Парк предоставя общо 7500 жилища в допълнение към процъфтяващия London Designer Outlet, усъвършенствани офис и търговски обекти, хотели и обществени пространства.

Reynaers Aluminium

Идеята на Quintain е да се създаде желан район, изпълнен с удобства, преди да се засели района, създавайки първоначално приветливо място. London Designer Outlet е класиран сред 10-те най-добри търговски обекта в Европа. Посетителите на парка Уембли могат да се насладят и на кино с девет екрана, над 70 магазина, ресторанти, кафенета и детски парк.

Консултантът на Reynaers Aluminium Саймън Крей участва в проекта „Уембли Парк“ от началните етапи. Той коментира: „Видяхме как този фантастичен проект расте пред очите ни, почти в унисон с производството на сградите и мисля, че това го прави толкова специален. Искахме да създадем сгради, които да изглеждат толкова поразителни отвън, колкото и отвътре. Работата в тясно сътрудничество с архитектите гарантира, че всяка сграда е уникална, разнообразна и иновативна на външен вид и функционалност.“

Reynaers Aluminium използва системи, които разгръщат пространството и естествената светлина, което води до безпроблемна интеграция между вътрешната и външната среда. Те създават усещане за ритъм по фасадата на сградите и изграждат идентичност в отделните парцели.

Reynaers Aluminium

Quintain използва развитието на Уембли Парк и създава своя бизнес структура –Tipi, фокусирана върху BtR (Build to Rent), бизнес за управление на жилищни наеми. От 7500 построени жилища, по-голямата част от тях ще бъдат изключително строителство под наем. Tipi е проектиран да създаде общност под наем, предлагаща без такси, без депозити, ол инклузив и напълно обзаведени модерни апартаменти.

Развитието на проекта разчита на точни срокове и затова всяко забавяне може да има огромни последици. Техническият екип се е фокусирал в разработването на акустични решения, които да гарантират минимални смущения от стадиона по време на големи събития.“   

Крей обяснява още: „Тipi показва бъдещето на живота в големите градове. Той не само предлага чисто ново жилищно пространство в близост до суматохата на столицата, той създава център, където обитателите не просто наемат апартамент, а по-скоро могат да се възползват от цялостен начин на живот. Reynaers Aluminium се гордее, че е част от това развитие от световна класа, като доставя на жителите тествани системи (CS 77; CP 155; CW 50), които допринасят за най-висок комфорт и сигурност в техните луксозни нови домове за години напред.“
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *