11-ото издание на финансовия форум Шумът на парите ще бъде в началото на април

г. Автор
шумът на парите

Шумът на парите – най-посещаваният финансов форум у нас, ще се проведе на 7 и 8 април в зала 6 на НДК.

Организаторите от Profit.bg събират икономическия елит на страната за 11-а поредна година.

Традиционно събитието ще бъде безплатно за всички, които следят горещите финансови и икономически теми и търсят възможност за инвестиции, защита на своите средства или просто диверсификация на портфейла си.

В рамките на два дни Шумът на парите ще обхване експертните гледни точки в рамките на 6 панелни дискусии: „Лични финанси“, „На пазар през 2020“ и „Двигатели на растежа“ на 7 април, както и „Имоти“, „Банки“ и „Образование“, които ще се проведат в сряда – 8 април.

Всяка една от дискусиите дава възможност за въпроси към лекторите на събитието, като присъстващите могат да получат експертна информация от първа ръка и да усетят пулса на промените на пазара.

Шумът на парите си поставя амбициозната задача да очертае тенденциите и да отговори на очакванията за развитието на родната икономика.

В следващите седмици ще представим имената на експертите и компаниите, които ще бъдат под светлините на прожекторите на престижния финансов форум.

През дългогодишната си история Шумът на парите е подкрепян от топ компаниите в страната, финансови институции и лидери на пазара в своите сектори.

За екипа на Profit.bg е голяма отговорност да събира на една сцена експерти, компании и инвеститори, които да представят както развитието на икономиката, така и най-изгодните възможности и финансови продукти, които предлага пазарът на потребителите“, каза Кристиян Костов, организатор на събитието.

„Шумът на парите през годините се е доказал като своеобразен барометър за хората с висока финансова култура и тази година отново очакваме над 1500 човека да следят новините, които създава форума“, добави той.

Следете Profit.bg и социалните канали на събитието, за да научите първи горещите теми, които ще разгледат експертите на Шумът на парите 2020 г.

 
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *