BAU Academy ви кани на хибридно обучение: „Ръководството за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи на сгради и съоръжения“

г. Автор
Бранш: Аксесоари
хидроизолационни системи

На 26.01 от 13:00 до 17:00 ч. за улеснение на вашата работа BAU Academy организира хибридно обучение на тема: „Ръководството за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи на сгради и съоръжения – средство за улеснение на проектирането и контрола в строителния процес“. Ръководството е изготвено от БАИС.

хидроизолационни системи

Събитието ще се проведе в сградата на BAU Academy в София, бул. Цариградско шосе, 319 до Хипермаркет PRAKTIKER и онлайн.

хидроизолационни системи Какво ще научите:

– Хидроизолационни системи на подземни части на сгради и мостови съоръжения: материали, принципни детайли, технически решения;
– Хидроизолационни системи на плоски покриви: материали, принципни детайли, технически решения;
– Зелени покриви, покриви-паркинги и мокри помещения в сгради;
– Хидроизолационни системи на скатни/наклонени покриви: материали, принципни детайли, технически решения.

Събитието е насочено към инвеститори, архитекти, строители, инсталатори на хидроизолации, производители на хидроизолационни системи, Project Management компании и строителен надзор.


хидроизолационни системи
Обучението е срещу заплащане на регистрационна такса. Само регистрирани участници ще получат и линк към записа на събитието.

хидроизолационни системи

Вижте повече информация за събитието и направете регистрация.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *