Дубай предлага и евтини имоти

г. Автор
Дубай

Строителството на недвижими имоти на стойност до 1 милион дирхама (272 300 USD) се засили на пазара на имоти в Дубай. По този начин инвеститорите се опитват да превърнат наемателите в купувачи.

На пазара в Дубай има огромен брой потенциални клиенти. Те чакат лихвите по ипотечните кредити да паднат до поне 4,5% или достъпни имоти да излязат на пазара.

Според нов доклад от Reidin-GCP, инвеститорите преди това са се фокусирали върху създаването на жилищни проекти на цена от 2 милиона дихрама и над тази сума, тъй като подобни имоти отговарят на изискванията по програмата „Златна виза“. Счита се, че това е най-добрият начин да се отговори на търсенето.

Продажбите в процес на строителство в Дубай продължават да нарастат. Това е така поради факта, че предприемачите предлагат ниски първоначални вноски и планове на вноски.

„Jumeirah Village Circle и Sobha Hartland са две области, които показаха особено силни продажби в етапа на строителството“, се казва в доклада на Reidin-GCP. „Това са два проекта с опростени планове за плащане, което доведе до увеличаване на транзакциите.“

Продажбите на жилищни имоти в строеж в Дубай са се увеличили с почти 30% през месец май спрямо април на текущата година.

Една от водещите агенции за имоти в България – Luximmo, предлага и пълно обслужване на български клиенти за покупка на имоти в Дубай. На разположение на нашите сънародници са десетки актуални предложения от пазара, както и професионален български консултант по имоти в Дубай, който поема клиентите на място и им съдейства в цялостния процес.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *