Фасадите с керамично покритие са все по-предпочитани от купувачите на недвижими имоти

г. Автор
топлоизалатционна система

Weber България и GO in Style с решение за топлоизолационна система с широкоформатна керамична облицовка

На специално събитие за архитекти и представители на строителния бизнес, Saint-Gobain Weber България и GO in Style представиха фасадната система webertherm Ceramo с крайно покритие широкоформатните керамични плочи SOTTILE на Casalgrande Padana.

топлоизалатционна система

„Наблюденията ни върху пазара на недвижими имоти показва, че клиентите търсят все повече качествено изпълнени, луксозни сгради с индивидуалност на фасадата и максимална енергийна ефективност. За да задоволим интереса им, с нашите партньори от GО in Style стартирахме проекта webertherm Ceramo с покритие от плочите SOTTILE, като вече изпълняваме редица обекти с тази система“, каза по време на събитието Снежана Семова, управител на Weber България.

топлоизалатционна система

webertherm Caramo e топлоизолационна система, позволяваща завършването на фасадата по сигурен начин с керамично или клинкерно покритие, или облицовка с естествен камък с тегло до 45 kg/m². Тя работи, чрез изграждането на товароносим слой от еластична лепило-шпакловъчна смес, която се анкерира механично към основата, под изолационния материал. Това гарантира надеждното закрепяне на облицовъчното покритие към основата. В комбинация с качествената линия на Casalgrande Padana, отличаваща се с много добри показатели за външно приложение, webertherm Ceramo гарантира качествено изпълнение без компромис с топлоизолационните качества на системата.

Основните преимущества на webertherm Ceramo, изпълнена с плочите SOTTILE са:

• олекотената конструкция;
• възможността за използване на широкоформатни плочи;
• по-ниския разход на материал;
• по-лесно изпълнение и богат избор на дизайнерски решения.

„Плочите на Casalgrande Padana са високотехнологични и екологично решение, което може да се използва както във фасадна система, така и навсякъде в жилищните помещения. Изпълнените досега обекти, осъществени в партньорство с Weber България, са доказателство, че клиентите търсят изрично качествените продукти и държат на тях“, споделиха от екипа на GO in Style, ексклузивен представител на Casalgrande Padana в България.

За Saint-Gobain Weber в България

Weber е част от групата Saint-Gobain и оперира на българския пазар от 2001 г. Компанията е лидер на пазара с производството на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадните решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на плочки, индустриални подове и технически разтвори. В световен мащаб, Weber присъства в 64 държави и има над 10 000 служителя. Saint-Gobain Weber в България разполага с два завода на територията на страната. Повече за компанията можете да научите от интернет-страницата ни bg.weber, както и като ни последвате във Facebook и Instagram.

За GO in Style

GO in Style е ексклузивен представител на Casalgrande Padana в България. Компанията предлага пълната продуктова гама на производителя и разработва индивидуални проекти с колекциите на Casalgrande Padana.

За Casalgrande Padana

Casalgrande Padana е водещ производител на настилки и облицовки от гранитогрес повече от 50 години. Създава високотехнологични и екологични решения за изграждане на фасадни, подови и стенни покрития, способни да отговорят на всяко творческо и техническо изискване от света на архитектурата и дизайна. Цялостното производство на компанията, изследвания и иновации се осъществяват в 100% италиански предприятия и лаборатории, обслужващи 70 държави.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *