Хърватска строи супер луксозен кораб с частни имоти

г. Автор
кораб с частни имоти
Цената за неговото изграждане възлиза на около 1,5 млрд. долара

Нов вид плавателен съд, на който може да си закупите супер луксозен ваш апартамент скоро ще бъде факт.

В Хърватия строят 229-метров кораб с 18 палуби, 20 ресторанта и 547 апартаменти на цена от 1 млн. до 8 млн. долара. Ще има и възможност апартаментите да бъдат наемани за 24 месеца, на цени започващи от 647 000 долара.

Договорът между Storylines Residential Ships и хърватската корабостроителница Brodosplit бе подписан и света с нетърпение очаква строежа на първия в света жилищен кораб. Очаква се грандиозният проект да струва около 1, 5 млрд. долара, а срокът за неговото завършване да бъде до 2025 г.

Корабът MV Narrative ще се различава от всеки друг круизен кораб. Той ще бъде първият, задвижван от течен природен газ (LPG), ще разполага със собствена пощенска станция, училище, библиотека, болница, банка и офиси, които ще пресъздават живота на суша. 

Забавления също не липсват. Живущите над вода ще имат достъп до 20 ресторанта и бара, три басейна, частна марина, където собствениците ще могат да паркират частните си лодки, СПА център, с площ 930 кв. м., фитнес и дори слънчева оранжерия.

Зеленчуците, които ще се предлагат в този мини рай, ще се отглеждат на борда на кораба, който сам ще преработва боклука и отпадъците в енергия. Това ще гарантира чистотата не само на кораба, но и на околната среда и водите, които ще преплава.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *