Изложението СТРОЙКО ЕКСПО отваря врати от 21 до 25 октомври

г. Автор
СТРОЙКО ЕКСПО

Най-голямото специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО ЕКСПО ще се проведе от 21 до 25 октомври 2020 г. в НДК.

Екипът на изложението започва активно работа по подготовката на есенното 53-то издание. Записванията вече са започнали. Запазват се всички договорени партньорства и акценти в съпътстващата програма.

Новини и информация за предстоящото изложение ще бъдат своевременно публикувани на сайта и Фейсбук страницата на СТРОЙКО ЕКСПО.

Възможността за разполагане на експозиционни зони в сградата на НДК и около нея, които взаимно се допълват, ще изградят по-пълно и атрактивно облика на емблематичното за София събитие и се очаква да привлекат повече посетители.

СТРОЙКО ЕКСПО есен 2020 ще обедини всички иновации за хармонично взаимодействие между хората и техните жилища, представяйки един пълен цикъл на устойчиво живеене в хармония със зелените технологии и иновации. В търсене на къщата, която се подчинява изцяло на индивидуалните нужди на своите обитатели и сигурна среда за живот на човека, през 2020 развиваме две нови направления: СТРОЙКО Future и СТРОЙКО Safеty.

Предвижда се богата съпътстваща програма, която в дискусия с водещи архитекти, строители и проектанти ще представи ВИЗИЯТА ЗА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИЯ ДОМ И ГРАД.

В рамките на изложението ще се проведе и конференцията “ЗЕЛЕНИ ГРАДОВЕ ЗА УСТОЙЧИВА ЕВРОПА”. Очаквайте лектори, които ще споделят своя опит в създаването на зелени публични и частни пространства и ще дадат отговори на въпросите какво ни е нужно, за да направим града, в който живеем зелен, защо е прекрасно около нас да е зелено, каква е връзката между дърветата, хората и града?
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *