Най-новата услуга на Топливо АД – инструменти и машини под наем

г. Автор
toplivo-mashini-pod-naem
Топливо машини под наем

Ние от Топливо АД много добре знаем, че най-добрите приятели на всеки майстор са точните инструменти.

Качествената монтажна и конфигурационна техника е от важно значение за успешнто изпълнение на всеки един проект.
От месец юни 2019 година в обекта ни в София, на адрес ул. „Градинарска“ 5, отвори врати добре оборудваният и много полезен център, в който ще откриете богат асортимент от инструменти и машини. Вътре ще откриете ръчни електроинструменти – циркуляри, перфоратори, фрези, къртачи, миксери, инструменти за директен монтаж, както и машини за лека механизация – фугофрези, машини за рязане на тухли, трамбовки, миксери за бетон.

инструменти и машини

Актуалните цени на всички налични инструменти може да намерите тук . Времето за наемане на техниката зависи от проекта, като нашите служители ще се съобразят с вашите нужди и желания. Наемът и заплащането се осъществяват лесно и бързо на място на обекта. За допълнителни въпроси и съдействие, може да се обърнете към екипа от специалисти на Топливо АД или да ни пишете на tplv.vkuli@toplivo.net .

инструменти и машини

За нас е важно всеки майстор да може да изпълни това, за което си мечтае в дома или офиса!

Нашите продукти и услуги ще продължават да бъдат ориентирани към удобството и комфорта на потребителите. Пожелаваме много часове творческо вдъхновение и отлични резултати с нашите инструменти.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *