Проведе се първият уебинар на SAINT-GOBAIN АКАДЕМИЯ 2020

г. Автор
SAINT-GOBAIN АКАДЕМИЯ 2020
До края на юли са планирани още пет събития

На 1 юли се проведе първият от поредицата уебинари, част от Saint-Gobain АКАДЕМИЯ 2020, организирана от Saint-Gobain България.

Той беше на тема „Архитектурна акустика на офиси“, с лектор инж. Росица Иванова, ръководител проекти в Saint-Gobain. Инж. Иванова представи различните решения на компанията, които подобряват акустичната среда и комфорта на работа в нея.

До края на юли като част от програмата на Saint-Gobain АКАДЕМИЯ 2020 са планирани още пет уебинара.

Те ще представят различни решения, предлагани от брандовете на Групата, представени на българския пазар: ECOPHON, EUROCOUSTIC, ISOVER, RIGIPS и WEBER.

Събитията са отворени за всички с интерес към иновативните строителни решения. Желаещите да се присъединят трябва да попълнят регистрационната форма.

На 7 юли 2020 г., от 14.00 часа, експертите на Saint-Gobain ще говорят на тема „Saint-Gobain системи за сухо строителство за външен монтаж“.

На 14 юли 2020 г., от 14.00 часа, ще представим „ISOVER ULTIMATE – високотехнологична минерална вата“.

На 16 юли 2020 г., от 14.00 часа, темата на уебинара ще бъде „Saint-Gobain специализирани продукти за сектор здравеопазване“. Лекторите на това събитие ще представят решенията на Групата Saint-Gobain, които отговарят на високите изисквания за проектиране и изпълнение в този важен сектор.

На 22 юли 2020 г., от 14.00 часа, във фокуса на вниманието попада външния вид на сградите. Като част от темата „Иновативни решения за облицоване на фасади“, ще бъдат представени новите тенденции в продуктите, предлагани от Групата.

Последният уебинар за месеца ще се проведе на 29 юли 2020 г., от 14.00 часа. Той е посветен на „Saint-Gobain Glass – как да изберем стъкло за проекта си?
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *