Атрактивни решения за градината на неподръжаеми цени от Semmelrock

г. Автор
Semmelrock

Сега е моментът да се възползвате от уникалното лятно предложение на Semmelrock и да превърнете градината в неповторимо място за почивка.

То съдържа компилация от плочи и настилки, с цветове и формати в духа на актуалните тенденции в хардскейп дизайна. Сериите включени в промоцията: KLASSIK®, ASTI NATURA® и ASTI COLORI® предлагат богат избор от монохромни и меланжирани цветове, които се комбинират, както по между си така и с други решения от продуктовата гама на Semmelrock – бордюри ASTI®, палисади Klassik® и ASTI стъпала.

Semmelrock
Semmelrock

Ако търсите решение с което да подчертаете модерната обстановка в градината плочите ASTI NATURA® и ASTI COLORI® с издължен формат 60x30x5 cm и прав кант са на Ваше разположение.

Semmelrock

Ако предпочитате романтичното излъчване на заоблените форми на настилката Klassik®, имате избор между три цвята: кафяв, кафяв меланж или графитено-бял меланж.

Semmelrock

Повече за горещото лятно предложение с 20% отстъпка ще намерите на уебсайта на Semmelrock. Промоционалните цени са в сила от 15.08 до 15.11 или до изчерпване на количествата на склад. Покупка е възможна само в дистрибуторската мрежа на Semmelrock.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *