CAPAROL предлага очарователен нов свят за декоративна визия на подове

г. Автор
подове

CAPAROL предлага широка гама продукти и системи, ориентирани към бъдещето, които дават сигурност на потребителите. Независимо дали става въпрос за вземане на превантивни мерки при ново строителство, за настилките в индустриални и търговски сгради или за експертно и трайно ремонтиране на стари бетони в паркинги и гаражи.

Eпоксидните системи за под вече не са скучни и едноцветни. Голямото разнообразие от цветове и продуктови комбинации Ви дават възможност да реализирате всичките си дизайнерски идеи с лекота.

Епоксидният под е слой от смола, която след полагането си се втвърдява, придобива изключителна здравина и устойчивост на химически и битови препарати. Той е подходящ за различни основи – стари, нови, бетонни и циментови замазки.

Лесни за почистване и изключително атрактивни, епоксидните подове от CAPAROL се отличават с множество предимства:

• устойчивост на химически препарати;
• устойчиви на дезинфекционни препарати;
• устойчивост на якост и механични натоварвания;
• висока устойчивост на износване /надраскване/;
• с минимални емисии, TÜV-сертификат – изпитано и контролирано за съдържание на вредни вещества от Съюза за технически надзор, Германия;
• разнообразен дизайн.

Поради добрите си характеристики епоксидните подове са подходящи за помещения като промишлени производствени и складови помещения, паркинги, хотели, търговски зони.

Благодарение на формулата с ниски емисии, проверена и мониторизирана за вредни вещества от TÜV, системата е подходяща най-вече за „чувствителни” зони, като например еднофамилни жилища, чакални, болници, детски градини, детски ясли, училища и др.

Задайте акценти и дайте на настилките нов импулс!

Disboxid MultiColor-System е система за декоративно оформление на подови настилки със саморазливни продукти. Чрез пръскане на цветните чипсове Disboxid 957 MultiColor- Chips и Disboxid 948 Color-Chips Glimmer финишното покритие придобива уникална визия.
подове
За да постигнете единствена по рода си визия може да смесите няколко цвята чипсове. Независимо дали на закрито или открито с цветни чипсове можете да оживите всяка подова повърхност!

подовеМожете да избирате между различни цвeтове – плътни и наситени или по-фини и нежни. Шестте цветови категории Мурано, Атлас, Сиера, Леванте, Бискай и Трентино предлагат голямо разнообразие от цветови нюанси: сиви, червени, охра, сини и зелени.

Независимо дали е едноцветна или цветови комбинации с контраст системата Disboxid ArteFloor предлага много място за творчество.
подове
Различните цветове с класическото глазурно покритие правят крайния продукт уникален. Той е особено подходящ за фоайета, шоуруми и луксозни търговски помещения. Дори музеи и художествени галерии се възползват от харизмата на това подово покритие.
подове

Системата Disboxid MultiColor съчетава висока товароносимост на подовото покритие на Caparol с привлекателността на полираните каменни подове.
Този цветен ефект се постига чрез комбинация с чипсовете Disboxid 957 MultiColor. Подовете са толкова ефективни, колкото и многоцветни, което води до бляскави и много висококачествени повърхности.

Подходящи са, както за вътрешно приложение, така и за балкони и фоайета. Всички нюанси на системата Disboxid MultiColor могат да бъдат стилно подобрени със златна и сребърна слюда.
подове
подове
Системата Disboxid StoneColor е богата на нюанси, изключително здрава, естествено матова и добре структурирана повърхност с привлекателен вид. Каменният ефект се получава чрез комбинация с цветни шисти, които „плуват“ в повърхността, създавайки усещане за естествен камък. Техническите свойства на покритието остават непокътнати, а повърхността може да достигне до желаната устойчивост на приплъзване и оцветяване.

Подходяща е за балкони, пазарни и търговски помещения, както и за индустриални зони.
подове
Подовите системи на Caparol предлагат устойчивост и уникална визия в едно. За допълнителна информация посетете шоурума на компанията. Ако имате конкретен обект ще Ви посетим за индивидуална консултация.

Споделете снимки и мнение във фейсбук страницата на Caparol или посетете шоурума на адрес: жк. Манастирски ливади – изток, бл. 19.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *