cDots – софтуер за строителство

г. Автор
cDots-строителен софтуер

cDots е софтуерна компания производител на софтуер за строителния бранш. Фирмата разработва софтуер, който отчита заработки на служители, отчита бригади, вложени материали в обект и изпълнени СМР.

cDots -строителен софтуер
cDots – софтуер за строителството, който създва успех и реализира амбиции

Всеки ден изпраща писмо (e-mail) с информация какви дейности са извършени по обекта и на каква цена. В изпратената справка до ръководството системата обобщава задълженията към под изпълнители, инвеститор и информация към надзорниците.

Отчитането на механизация става по няколко начина – чрез ръчно отчитане от ръководителя на обекта или чрез автоматизирано на база мото-часовници. По отношение отчитането на стопанския двор/ползвана механизация cDots започва да работи в тясно сътрудничество с продуктите на NEXCOM (www.nexcom.com), чиито хардуер е силно предназначен за употреба в движещи се превозни средства и стандартизиран с възможно най-добрите сертификати за работа при движение, вибрации, шок и температурни амплитуди.
cDots -строителен софтуер
Софтуерните решения решават проблеми в момента на тяхното възникване, което е много важно за компанията и намаляват разходите неимоверно.
cDots – софтуер за строителството
Най-важното е, че компанията не продава лицензи и не извършва скъпи внедрявания – cDots е производител на софтуер, който работи в България и региона с познание за изискванията на строителния бранш и неговите нужди. Програмите са десетки пъти по-евтини от някои подобни решения и работят по изискванията на строителя, инвеститора, надзора или възложителя.

    cDots – софтуер за строителството, който създва успех и реализира амбицииФирмата е от 8 години на пазара и се развива успешно в целия регион като има клиенти в Турция, Англия, Испания. cDots e подходяща, защото не дели клиентите си на малки и големи, а решенията, които изгражда са по мярка на клиента. Част от клиентите са много големи фирми ползващи няколко неща от програмите, а други обратното.

cDots – създва успех и реализира амбиции!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *