Декоративните техники на Caparol – възможност за уникален интериор и екстериор!

г. Автор
Caparol

С над 125 годишна история Caparol постоянно обновява и развива портфолиото си от декоративни продукти, за да отговарят на все по-високите критерии, отнасящи се до екологичност на продуктите, клас на устойчивост на мокро триене, покривност, цветови възможности и т.н.

Декоративните техники са впечатляващо решение за интериор и екстериор. За нови или стари сгради, с тях може да нанесете като акцент на една стена, на всички стени или пък да се направят отделни декоративни елементи.

Изборът е изключително многообразен – с блясък, гланцови, матови, с метален ефект, релефни или гладки. Възможностите за машинно тониране и цветова гама са огромни.

Що се отнася до интериора те са подходящи за всяко помещение – спалня, детска стая, дневна. Със съответната финишна обработка са подходящи и за влажни помещения, изключвайки зоната на душа, където има постоянно обливане от вода.

Всяка година колористите на Caparol разработват нови декоративни техники, като представят нови структури и цветови комбинации.

Caparol

За 2022 година впечатление прави техниката Antik Aquarell“. Съчетание от няколко продукта, Antik Aquarell придава индивидуалност на помещението. Цветовата комбинация зависи изцяло от вашите предпочитания, но ние сме вдъхновени от лилаво-розовото предложение на Caparol.

Нестандартната ленена структура, наподобяваща нишките на плат са другата декоративна техника, която впечатлява и дава възможност за комбиниране на няколко цвята. Вие избирате дали да са по-наситени или по-неутрални.

MultiStruktur Fein „Linnen Struktur“ се структурира хоризонтално и вертикално, за да се получат нишките.

Caparol

Пълната продуктова гама декоративни техники за интериор може да видите на сайта на фирмата или да посетите шоурум Caparol, където има мострени пана, които ще ви вдъхновят за промяна на интериора.

А ако харесвате по-натуралните визии, като дърво, бетон или травертин, попитайте за Armareno 700. Суха минерална смес, с която може да създадете уникални декоративни техники, подходящи за интериор и екстериор.

Caparol

Повече детайли за фасадните декоративни техники на Caparol ще ви дадем в следващата ни статия.

Последвайте страницата на Caparol във фейсбук.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *