СТРИМОНА – вашият партньор в производството и монтажа на стоманени конструкции

г. Автор
СТРИМОНА

Като водеща компания в сектора производство и монтаж на стоманени конструкции, СТРИМОНА продължава да разгръща своя потенциал, затвърждавайки доверието на клиентите си.

Ние ценим високо професионализма на нашия екип, насърчавайки го да бъде инициативен, креативен и отдаден. Успяхме заедно да създадем силно работно звено с висока производителност и качествена и добре свършена работа. Нашият екип е нашата гаранция за продуктите на СТРИМОНА. Със своята добра репутация, първокласно обслужване и най-добро качество, СТРИМОНА е посветена да обслужва нашите клиенти, както в страна, така и в чужбина.

СТРИМОНА

Все повече клиенти се доверяват за изграждането на своята метална сграда на СТРИМОНА, която е гарант за качество и професионализъм в бранша на стоманените конструкции и металообработката. Специализирала се в изграждането на производствени сгради и складове, супермаркети и търговски центрове, селскостопански сгради, автосервизи и гаражи, спортни зали, обществени и жилищни сгради, СТРИМОНА продължава да доказва професионализма си с всеки нов проект.

Всичко това ни позволи да растем, гарантирайки баланса между техническите, естетическите и икономическите аспекти, които разработваме, за да получим желания резултат и успешно да финализираме всеки проект на нашите клиенти.

СТРИМОНА

СТРИМОНА е с над 25 години опит в бизнеса с метални конструкции, разпределени в девет основни дейности – търговия с метали и строителни материали, производство и монтаж на стоманени конструкции за сгради, производство и монтаж на стоманени конструкции за индустрията, строителство на сгради и съоръжения, производство и монтаж на стоманени конструкции за офшорни инсталации, механична обработка на едрогабаритни стоманени детайли, металообработка и производство на стоманени корпуси за машини, части за машини и др., стоманени огради и оградни системи и мрежи за укрепване и габиони.

Нашата цел и амбиция е постигане на максимално удовлетворение на клиента. Това изисква високо качество и използване на иновативни методи при проектирането, производството и реализацията на нашите проекти. Затова се стремим към непрекъснато усъвършенстване на нашия производствен процес, за да запазим позициите си като мощен и надежден партньор, на който може да се има доверие.

Нашите проекти

СТРИМОНА

Един от обектите в процес на изпълнение е “Логистичен център със складова база“ . Стримона изпълнява производство, доставка и монтаж на стоманена конструкция с тегло 73 000кг. и монтаж на стенни и покривни панели. Всички материали за стоманената конструкция са предварително почистени чрез специализирана линия за дробоструене. С модерното си технологично оборудване и висококвалифициран персонал, всички елементи за стоманената конструкция са произведени в условията на въведена и поддържана от СТРИМОНА система за производствен контрол и е в съответствие със стандарт БДС EN 1090-1:2009, като съответствието е оценено съгласно Наредбата за съществените изисквания към строежите и оценяване съответствието на строителните продукти.

СТРИМОНА

Нашите цели са да изграждаме и предоставяме надеждни решения, които генерират рентабилност, престиж и удовлетворение. Стремим се към проактивното интегриране към нуждите на нашите клиенти в националните и регионални пазари на частната и публичната индустрия чрез комплексни решения за производство, монтаж и изграждане на конструкции от стомана, при мащабни и маломерни инвестиции с разнообразна сложност.

Политиката на СТРИМОНА е да постигнем удовлетворение на клиента на разумна цена. Търговската марка СТРИМОНА означава надеждност и добра продуктова марка. Постигаме целите си с висок професионализъм на всички нива – от проекта до издаването на обекта!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *