Гласово отчитане на СМР от фирма Си Дотс

г. Автор
c-dots

Си Дотс – си търси клиент, с който да реализира гласов отчет за извършени СМР

c-dots
Гласово отчитане на СМР от фирма С Дотс

След като Ви представихме по-рано фирма Си Дотс, която има решение за автоматичен отчет на СМР и ползвана механизация, сега екипът им ни информира, че са започнали да ползват най-новата технология – гласово отчитане на вложени материали.

С това ръководителя на обекта при отчет на вложените материали – няма да попълва от телефон, таблет или компютър изпълнените СМР – а буквално ще говори на свето устройство. Репликите към програмата ще са както следва:

– „Нов отчет за пети февруари две и деветнадесета година.“
– „Кофриране на фундаменти“ , „40 квадрата“
– „Изпълнител“ „Бригада Кофражисти едно“
– „Бетон Ц25“ , „Количество осемнадесет кубика“

c-dots

От фирмата уточняват, че това е технология, а не предварително записан глас на отчетника. Всъщност системата ще познава това, което й се говори. При нов вложен материал или услуга на обекта, системата сама ще разпознава това, което ѝ се диктува и ще го записва.

За първото строителното дружество, което поиска тази разработка – цената на решението ще е без увеличение. С други думи – включва се в стандартната цена за внедряване на продукта от 9800 лв. без ДДС. Напомняме, че посочената цена е за внедряване – фирмата не продава лицензи, не се интересува от брой потребители и няма изисквания за големината на строителното дружество, при внедряването на пълната функционалност.

За по-малки строителни компании фирма Си Дотс напомня, че има и версии с ограничени функции на програмата, като цените могат да паднат до 980лв. или програмата да се ползва под наем – с плащания на месец.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *