Интериорни врати Concepto с модерен дизайн от Hörmann

г. Автор
Бранш: Врати
врати

С DesignLine Concepto компания Hörmann предлага модерни дизайни за интериорни врати. Новото допълнение сега са релефна повърхност с дизайн Leinen /лен/ и популярния цвят „таупе“.

Дървените интериорни врати Hörmann залагат на висококачествени материали, продължителна експлоатация и разнообразен дизайн, така че асортиментът да включва подходящата врата за всеки стил на обзавеждане. Интериорните врати Concepto от серията DesignLine допълват най-вече модерния стил на обзавеждане. Модните цветове бяло, антрацит и сиво се комбинират с матови, релефни и гланцови повърхности. Сега вратите се предлагат и в популярния цвят „таупе“, както и с изцяло нова за пазара на врати повърхност с релеф Leinen /лен/.

Интериорните врати имат съществен принос за цялостната визия на обзавеждането. Почитателите на модерното обзавеждане биха искали то да се отразява и във вратите. За тази цел дървените интериорни врати Concepto на Hörmann се предлагат със специални повърхности и в модни цветове.

Концепция 4×4

В рамките на концепцията 4×4 се предлага избор между четири различни повърхности и четири различни цвята, които могат да се комбинират произволно помежду си. При повърхностите изборът е между мат, гланц, с релеф и дизайн тип „лен“. Те могат да се комбинират с популярните цветове бяло, антрацит, сиво и таупе. Независимо дали ще са с еднакъв дизайн или ще са комбинирани помежду си, вратите от концепцията 4×4 придават мащаб на модерните помещения.

Изцяло остъклени врати за облени в светлина помещения


врати
Дървените интериорни врати от серията DesignLine Concepto се предлагат с изцяло новия дизайн Leinen /лен/. Те могат да се комбинират с цветовете бяло, сиво, антрацит и таупе (отляво надясно).

Дървените интериорни врати от серията DesignLine Concepto могат да се комбинират с изцяло остъклени врати със същата визия. Така стъклените врати получават релефна структура тип Schiefer / със светлосенки / или Leinen /лен/ и хармонират изключително добре в помещение с дървени интериорни врати.

Duradecor – изключително дълготрайни врати

И четирите повърхности се характеризират с голяма здравина: Ultramatt /мат/, Schiefer /със светлосенки/ и Leinen /лен/ са налични в комбинация с предлаганата само от Hörmann /по данни на производителя/ повърхност Duradecor. Duradecor е особено удароустойчива, устойчива на изтриване и нечувствителна на почистване, така че вратите остават дълго време красиви и без увреждания. Матовата повърхност е разработена така, че по нея да не остават пръстови отпечатъци – нежелан страничен ефект, който се среща често при матовите повърхности. Гланцовият вариант /Gloss/ със заздравената си акрилна повърхност е почти толкова устойчив, колкото и повърхността Duradecor.

 
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *