Нови тенденции в ‘’Идеи за градина’’ 2019 от Sеmmelrock

г. Автор
Semmelrock

Желаете ли повърхности с луксозен дизайн?

Серията продукти Semmelrock Premium притежава впечатляваща индивидуалност. Разгледайте новите предложения с ексклузивна визия в сайта на  Semmelrock.
Sеmmelrock
Комбинирайте продукти от различни продуктови серии за постигане на оригинална атмосфера или се възползвайте от концепцията Semmelrock Concept. Тя Ви гарантира изискан краен резултат и стилно, завършено и елегантно оформление.
Semmelrock

Ако търсите уединение системите за стени и огради ще отделят любимото Ви кътче за релакс от външния свят. Създайте клоцове, огнище или чешма и се насладете на комфорта и уюта във Вашата градина.
Semmelrock
Semmelrock
Превърнете пътеките в естествено продължение на терасата, като оформите широка тревна фуга или просто ги подчертаете с декоративен чакъл.
Semmelrock

Фугите могат да се включат в дизайна на настланата площ. Погрижете се за фугите с ново поколение пясък за фугиране Stones ЕCO подходящ за фуги с широчина от 1 до 20 mm. Цветовете сив, бежов, базалт ще допълнят визията на настланата площ.
Semmelrock

Възползвайте се от услугите на Semmelrock в Internet. На уебстраницата ще намерите каталога “Идеи за градина” 2019 и още много вдъхновяващи идеи, допълнителни данни за продуктите, монтажа и поддръжката.

 

Хората, които търсят това, също търсят и ландшафт
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *