MasterLine 8 SoftTone® на Reynaers Aluminium – еталон за естествена вентилация

г. Автор
Бранш: Дограми
Reynaers

Голяма част от градското население днес живее на места, изложени на нездравословни нива на шум – магистрали, летища и жп гари. С тази тенденция на урбанизация, разработването на звукоизолирани решения се превръща във все по-належащо предизвикателство.

Системата на Reynaers – MasteLine 8 SoftTone® отговаря на тази нужда, като предлага решение за естествена вентилация чрез отваряне на прозореца и същевременно чрез намаляване на нивото на шума до здравословни стандарти.

Архитектите и инженерите, разработващи проекти в места натоварени с шум, се надпреварват да намерят решение за преодоляването му. Това води до продължителен и несигурен процес на планиране. Системата на Рейнарс предоставя всички данни за лесно изчисляване и предаване на надеждни резултати и препоръки.

MasteLine 8 SoftTone® комбинира естествена вентилация с акустична изолация в типичен успореден отварящ се прозорец. Такъв вид прозорец е приет от индустрията като най-ефективната конфигурация на прозорци за вентилация. Предимствата на прозореца SoftTone е в намаляването на разходите за поддръжка на цялостното качество на въздуха в помещението. Само с едно отваряне на прозорец се предлага по-голяма отворяема площ на м² и следователно хладните нощни и топлите дневни температури могат да бъдат контролирани ефективно.

Reynaers

Masterline 8 SoftTone® е по-устойчива и достъпна алтернатива на механичната вентилация и комфортното охлаждане. Звукопоглъщащият материал, намиращ се в системата, допринася за филтрирането на шума. Вътрешният контур на системата представлява 30% перфориран метал, покриващ специална акустична пяна.

MasterLine 8 SoftTone® е устойчивото архитектурно решение за естествено охлаждане и вентилация в градска среда.

Reynaers
Reynaers

Рейнарс Алуминиум
е компания, специализирана в този вид строителни решения – иновативни, с индивидуален облик и запазена марка. Всички продукти на Рейнарс са съобразени и насочени към повишаване на стойността на сградите и подобряване на жизнената и работна среда на хората.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *