Моята къща с VELUX

г. Автор
velux_moiata_kushta-2019
конкурс velux моята къща

За трета поредна година Velux кани всички да споделят своята архитектура, като участват в конкурса „Моята къща с VELUX 2019“

Вече имате проект? Кандидатствайте с него!

Ако вече сте планирали строежа на новата си къща или отдавна отлагате ремонта на настоящата, сега е много подходящ момент да пристъпите към действие. ВЕЛУКС България за трета поредна година кани всички да споделят своята архитектура, като участват в конкурса Моята къща с VELUX 2019. Условието на конкурса е в строежа или ремонта да е предвидено използването на покривни прозорци. ВЕЛУКС България ще подари планираните покривни прозорци и други продукти VELUX на обща стойност до 10 000 лв. с ДДС на победителя!

За продуктите VELUX

Ако все още не сте избрали какви покривни прозорци да поставите на Вашата къща, можете да разгледате продуктовата гама на VELUX. Тя е изключително разнообразна и включва множество решения за скатен покрив и плосък покрив, аксесоари за слънцезащита, средства за управление и най-новите продукти – за умен дом, който сам се грижи за контрола на вътрешния климат.

velux

Потърсете съвет и поискайте консултация от специалист. Превърнете мечтата си за красив, уютен и здравословен дом в реалност с VELUX!

velux

Едни от най-стандартните ни решения за скатен покрив са покривни прозорци от серия Стандарт Плюс, които предлагат по-добра енергийна ефективност, благодарение на тройния стъклопакет и системата Thermo TechnologyTM . Допълнителното уплътнение между крилото и касата допринасят за по-добрите звукоизолационни качества на продукта. Предлага се с горно и долно управление, естествена дървесина или бяло полиуретаново покритие.
velux


Премиум серията VELUX INTEGRA® са продукти с ексклузивен дизайн, решения за повече светлина и пространство, домашна автоматизация, комфорт и безопасност. Състои се от електрически продукти, които се управляват чрез дистанционно.
velux


VELUX ACTIVE with NETATMO – вътрешен контрол на климата, система за интелигентно управление на електрически покривни прозорци, щори и сенници VELUX от разстояние, чрез смартфон. Системата измерва три основни показателя и осигурява здравословен климат в дома.veluxvelux

 
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *