Мрежи за армиране на асфалтови настилки от ВИ ДЖИ ЕФ

г. Автор
мрежи за армиране

В условия на системно недофинансиране и некачествено строителство в инфраструктурния сектор над 8000 км от общо 20000 км от републиканската пътна мрежа в България са в лошо или в много лошо състояние. Възложители, проектанти и строители търсят ефективни, дълготрайни и икономични решения за ускоряване рехабилитацията на междуселищните и градските пътища. При тези обстоятелства мрежите за армиране на асфалтови настилки, предлагани от ВИ ДЖИ ЕФ, намират все по-широко приложение и се доказват като познато и ефективно решение.

При ремонтни дейности по магистрали, пътища, булеварди, улици, летищни писти, паркинги и др., където се наблюдават интензивни и тежки натоварвания, стоманените мрежи RoadMesh са предпочитано и все по-търсено решение.
мрежи за армиране
RoadMesh е високоякостна, двойно усукана, хексагонална мрежа за армиране на асфалтови настилки от дълбоко поцинкована стоманена тел с вплетени напречни пръти. Триизмерната ѝ структура спомага за създаването на високо сцепление с материала в клетките на продукта, което превръща системата мрежа-асфалт в хомогенна. Този ефект спомага за благоприятното разпределяне на натоварванията от трафика и работи срещу образуването на деформации и коловози по ремонтирания път.
mreji-za-armirane-2
През лятото на 2018 г. изпълнителят Трейс – Пътно Строителство АД завърши в срок и качествено ремонтните дейности по отсечката от бул. „България” между булевардите „Гоце Делчев” и „Акад. Иван Е. Гешов” в столицата, където бяха положени над 27 000 кв.м. Roadmesh. Стоманената мрежа намери приложение в редица други значими проекти в София, Варна, Бургас, Сливен, на АМ Тракия и други с техническото съдействие на Ви Джи Еф.
mreji-za-armirane-2
При рехабилитации на междуселищни и градски пътища широко използвани са мрежите от стъклофибърни нишки с полимерно покритие, чиято цел е подобряване експлоатационният живот и показатели на асфалтовите настилки. Ви Джи Еф достави и спомогна за инсталирането на стотици хиляди квадратни метри от този вид материал на обекти из територията на цялата страна – бул. Васил Левски, Източна дъга на СОП и др. в София, АМ Хемус, АМ Тракия, АМ Черно море, в Девня, Пловдив, Бургас, Кърджали, Момчилград, Троян, Драгоман, Габрово и др., множество пътища от републиканската пътна мрежа и т.н.
mreji-za-armirane-2
Армирането на асфалтови настилки с мрежи ограничава образуването на пукнатини и спомага за повишаването на комфорта на преминаващите превозни средства.

Ви Джи Еф е специализирана в даването и реализирането на решения за подобряване на инфраструктурата и опазването на околната среда.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *