ЧЕХ ПЛАСТ – Нашите прозорци за вашето място

г. Автор

Знаете ли, че прозорците освен всички свои функционалности имат и още една – супер иновативна, нова и революционна функция, която ЧЕХ ПЛАСТ предлага на пазара – топлещи прозорци.
Да, това е възможно с  най-новата технология за специално покритие на прозрачни стъкла, което се полага върху стъклото и позволява нагряването му до 250 градуса, при закалени стъкла.

За какви помещения е подходяща иновативната технология на ЧЕХ ПЛАСТ:
– СПА центрове и басейни. Специалното покритие, което затопля стъклото претовратява конденза и поддържа температурата.

spa-centar-1Снимка: хотел СПА Хебър

– В къщи.
Какво по-хубаво ако сте спокойни за вашето семейство в студените зимни месеци. Специалното магнетронно-вакуумно нанасяне ще подържа температурата без усилие, напълно екологично и с нисък разход. Вашите сметки за електричество могат да спаднат с 30%, поради ниските загуби на топлина и нашите качествени материали, които гарантиран и тяхната безопасност и за вашите деца.

Снимка:architeqtka.blogspot.com

– В офиса. Всички прекарваме на работното си място часове, понякога повече от колкото в къщи. С най-новата технология и нашата висококачествена работа, уюта и комфорта на вашето работно място е гарантиран. Нашите двукамерни и трикамерни стъклопакети могат да се превърнат в единствен източник на отопление, с което ще спестите средства за закупуване на отоплителни тела.
сграда ЦентралОфис сграда Централ – София

– Производствена база
. Дори и зимата вашата дейност не бива да спира. С широкоспектърното приложение на нашите прозорци и специалното им покритие, максимално бързо и с продължително топлоотделяне, вашата дейност ще продължи и през зимата и ще бъдете спокойни за комфорта на всички служители.

Складово-производствена сграда Хьорман

За пример ще дадем помещение с площ 3х3 м и стандартна височина, 0,72 кв. метра от този стъклопакет с мощност 800 W при около 0°C външна температура ще поддържа температура от 22°C при разход от ~0,13 kW/h, като ще работи средно 10 минути на час на няколко интервала.

ПВЦ дограмите и стъклопакетите на ЧЕХ ПЛАСТ са с доказано качество и вече близо 20 години сме лидери в нашата дейност. Новите профилни системи предлагат максимално оползотворяване на ПВЦ дограмата, която ще ви предложи: топлоизолация, шумоизолация, дълготрайност и елегантен дизайн, съобразен с желанията на клиента и предназначението на помещенията.

Бързо, качествено и на достъпна цена ние ще остъклим най-нестандартните помещения. Нашият екип от професионалисти използват най-висококачествените материали за монтаж, с което се гарантира дългият живот на вашата дограма и максималната им адаптивност към външни и механични фактори.
Ние, с нашите експерти ще ви консултираме, ще проектираме и ще осигурим най-доброто и подходящо решение за вас.

Нашите сертифицирани стъклопакети са едни от най-добрите на пазара. Стремим се да надграждаме качеството на нашето производство и да осигуряваме на производителите на алуминиева и ПВЦ дограма най-доброто. Стъклопакетите, които произвеждаме са едни от най-използваните, поради своите енргоспестяващи, шумоизолиращи и звукоизолиращи показатели. Те могат да бъдат предназначени за различни сгради и помещения, с широк набор от стъкла – декоративни, ламинирани, рефлексни, а сега и със специално покритие за отопление.

Цели и приоритети на ЧЕХ ПЛАСТ:

  • Развитие и надграждане на вложените материали и технология на производство;
  • Висококачествен монтаж, гарантиращ здравина, дълъг живот и елегантност на нашите продукти;
  • Отношение към клиента. За нас клиента винаги е прав. Да, прав е! Ние ще ви консултираме и ще се съобразим с всяко ваше желание, което ще превърнем в реалност;
  • Прозрачни условия на работа. Ние ще ви направим съпричастни към целия производствен процес, ако желаете разбира се;
  • Затвърждаване на нашите позиции на пазара и разширяване кръга на доверие от страна на нашите настоящи и бъдещи клиенти.

Обърнете поглед към бъдещето с най-новите технологии на производство и материали на ЧЕХ ПЛАСТ. Гарантираме качество и висок интезитет на ползваемост.
Освен мечтаната дограма ЧЕХ ПЛАСТ ще ви информира за всяко нововъведение, което може да поръчате – като последната иновативна технология за затопляне на прозрачни стъкла.

Част от обектите, с които се гордеем!     
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *