Новата транспортната система STS 300 на PERI

г. Автор
Браншове: Кофражи, Скеле
транспортната система STS 300

Бърз, лесен и безопасен монтаж на скеле PERI UP

Във високо конкурентната област на строителството, където времето и ефективността са от съществено значение, транспортната система STS 300 се нарежда сред иновативните решения, които предлагат бърз, лесен и безопасен монтаж и демонтаж на системите скеле PERI UP.

Тази иновативна система не само осигурява надежден транспорт на материалите, но и оптимизира целия процес на сглобяване и разглобяване, спомагайки за оптимизиране на разходите на обекта.

транспортната система STS 300

Едно от ключовите предимства на транспортната система STS 300 е нейната способност да обслужва монтажа на скелето ниво по ниво при максимална височина на изграждане до 50 m. Това означава, че е гарантирана ефективната и безопасна работа на монтажниците. От съществено значение е и възможността за едновременно товарене и разтоварване на елементите от два коша – единият на терена, а другият на съответното работно ниво. По този начин значително се намалява времето за изчакване и се ускорява процеса на монтаж и демонтаж.


транспортната система STS 300

Подобно на добре организираните кутии с инструменти, монтажниците могат лесно да намерят необходимите елементи и по-бързо да забележат, ако нещо липсва.

STS 300 се отличава с изключително бърз монтаж и демонтаж, което също допринася за повишаване на производителността и спестяване на време. За улесняване на монтажа на скелето в комбинация с транспортната система са необходими само двама души – един за товарене и разтоварване на кошовете на терена и втори за разнасяне на материала върху скелето. Благодарение на интелигентното движение на системата, тя осигурява максимална продуктивност и безопасност при всяка операция.

транспортната система STS 300

Дизайнът на система STS 300 позволява не само вертикален, но и хоризонтален транспорт на материалите с висока ефективност. Използването на два коша в комплект е от съществено значение, тъй като вече не е необходимо единичен кош да се разтоварва в закачено към скелето положение, което спестява време и ускорява процеса. За хоризонталния транспорт може да се използват колела, прикрепени към кошовете, както и мотокар, кран или да се местят ръчно.


Друго голямо предимство на STS 300 е лесното му прикрепване към системите скеле PERI UP. Няма нужда от допълнителни елементи, жабки или инструменти. Благодарение на единичната болтова връзка между шините и използването на елементи от монтираната система скеле, монтажът е изключително бърз. Кошовете са проектирани така, че да могат да се завъртат около своята ос в работно положение на всяко работно ниво на скелето, осигурявайки безопасно и лесно разтоварване на елементите.

STS 300 има CE маркировка и е в съответствие с директивата за машините 2006/42/EC. Максималната товароносимост на STS 300 е 300 kg, а максималната скорост на транспортиране е 17 m/min. Системата може да достигне височина на транспортиране до 50 m, което я прави идеален избор за различни като мащаб проекти в строителството.

Транспортната система STS 300 е изключително иновативно решение, което предлага бърз и лесен монтаж на скеле PERI UP. С възможността си за вертикален и хоризонтален транспорт, системата оптимизира процеса на сглобяване и разглобяване, спомага за подобряване на организацията на строителната площадка и намалява времето за изчакване. STS 300 е надеждно и безопасно решение, което се отличава с висока продуктивност и улеснява работата на монтажниците.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *