Освежете дома си с интериорните решения на Caparol!

г. Автор
Браншове: Бои, Грундове, Мазилки
Caparol

Пролетта е сезона на новото начало. В унисон с нея Caparol Ви предлага да обновите интериора у дома. Промяната дори само на цвета на стените ще промени цялостното усещане в помещението.

Тази година най-богатият цветови картел на Caparol 3D SYSTEM отбелязва 25 години от създаването си.

Caparol е немски лидер в областта на декоративните бои. Освен това марката с цветното слонче е разпознаваема в цяла Европа като най-големия производител на висококачествени бои, лакове, и мазилки за вътрешно и външно приложение.

Брандът развива постоянно продуктите си, за да може да отговори на все по-високите екологични изисквания от потребителите. Sylitol Bio-Innenfarbe е специално разработена боя за хора с алергии. CapaGreen Indeko-plus е продукт, за чието производство се използват изцяло възобновяеми ресурси. Ceramic Matt е друга интериорна боя, която се отличава с уникални характеристики. Боята съдържа фини керамични микро сфери, благодарение на които Ceramic Matt се отличава с клас 1 устойчивост на мокро триене (почиствате дори петна от вино), клас 1 на покривност и много добра дифузия, което позволява на повърхността да „диша“.

А цветовата гама, в която могат да бъдат тонирани боите Caparol, наброява над 3 млн. нюанса. И най-хубаво. Не е необходимо да се чака специална доставка. В шоурума си Caparol тонират боята в избрания от Вас цвят на момента!

Caparol

Освен огромно разнообразие цветове, Caparol предлагат и нестандартни декоративни техники (мазилки), с които да създадете уникална визия.

Една от последните декоративни мазилки, които компанията представи е Arte Fino. Фината пясъчна мазилка е специално разработена за светли цветове, лесна е за структуриране, с лек метален ефект и лесна за почистване.

Освен декоративни техники интересно предложение за оформление на интериора са и декоративните тухлички Original Meldorfer. Те са лесни за монтаж, леки, не е необходимо допълнително дюбелиране за монтажа, а единствено лепилно-шпакловъчната смес Caparol. Имате избор дали да се поставят хоризонтално или вертикално, върху ъгли или овални повърхности – за Original Meldorfer няма ограничения. А разнообразието от размери, цветове и структури е огромно.

Caparol

И ако мислите, че декоративни мазилки могат да се поставят само в хола или спалнята, то от Caparol предлагат опция и за банята! И  не само банята, а в дори в душ зоната!

PU 2K Sealer е полиуретаново покритие, което е специално разработено за душ зоната. Използва се директно върху декоративните мазилки Caparol. Не позволява проникване на вода, влага, прах и агресивни вещества (соли, алкални вещества и други). Освен това има способността да запечатва малки пукнатини и да осигурява защита срещу надраскване и други повърхностни повреди. Предлага защита на декоративни покрития, бетон, естествен камък, дърво, но също и циментови подове.

Полиуретаново покритие PU 2K Sealer е безцветен, пропусклив на водни пари,  устойчив на алкални вещества и соли, укрепва и защитава повърхността и е лесен за нанасяне.

Caparol

Caparol са бранд с над 125 годишна история, предлагащ иновативни продукти и системи, с които да оформите по най-добрия начин жилищното пространство, да го защитите и да повишите стойността му. Свържете се с търговските им представители или посетете шоурума им в гр. София, където ще получите перфектно отношение и техническа консултация.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *