Paragon Tower – елегантност и стил от Рейнарс Алуминиум

г. Автор
Рейнарс Алуминиум

Paragon Tower – погледнете отново и отново. Бизнес сградата с форма на издигаща се призма може да ви изненада в началото, но точно това е целта.

Проектирана от Gokhan Aksoy, Paragon Tower се откроява благодарение на проектовото фасадно решение на Reynaers Aluminium със ситемата ConceptWall 50. Благодарение на своите устойчиви строителни елементи, сградата е номинирана за сребърен сертификат за лидерство в енергийния и екологичен дизайн (LEED).

Paragon Tower е колкото работна среда, толкова и социална гореща точка. 27 етажа офис площи заемат по-голямата част от сградата, с полуотворени „етажни градини“ на седмия и 17-ия етаж, кафенета, социални услуги и ресторанти. Бизнесът и свободното време се събират в двора на приземния етаж, където можете да си починете под сянката на голям балдахин. Като посетител се чувствате изкушени да седнете и да се наслаждавате на невероятният дизайн на Кулата през целия ден.

Рейнарс АлуминиумЗабележете отвън как площта на сградата става по-малка към последния етаж. Този динамичен, асиметричен дизайн придава на кулата разпознаваемата форма на призма. Но неправилните форми изискват също толкова нестандартни решения. За щастие, изработените по поръчка системи на Reynaers Aluminium могат да отговарят на нуждите на всеки проект.

Въпреки, че Paragon Tower привлича вниманието ви веднага, ще забележите, че тя не отразява слънчевата светлина толкова силно. Това е така, защото фасадата се състои от персонализирани версии на нашите решения ConceptWall 50 за фасади. Тези варианти носят стъклени панели с покритие, които поддържат отблясъците на стъклата до абсолютен минимум. Облицовката от анодизиран алуминий допълнително придава на офис сградата матов и елегантен вид. По този начин, въпреки че заобикалящата я среда се отразява красиво във фасадата, тя няма да дразни очите, когато се взирате в нея.

Алуминиевите окачени фасади на Reynaers изглеждат великолепно, като осигуряват и най-добрата изолация. Но това не е единствената характеристика, която прави Кулата маскиран зелен герой. Разхождайки се през офисите, осветени от сензорно осветление ще усетите постоянна средна температура благодарение на естествена система за охлаждане, специално интегрирана в самата фасада.

Рейнарс Алуминиум

За изграждането на проекта са използвани местни и рециклирани материали. За тези екологични усилия USGBC номинира Paragon Tower със сребърен сертификат LEED. Тази престижна награда за „Лидерство в енергийния и екологичен дизайн“ позволява да знаете, че устойчивостта формира основната идея в процеса на проектиране и конструиране на Paragon.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *